Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KUPRE, UAB

KUPRE, UAB

Rygos gatvė 48 - 31, Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva, LT-05272
(+370) 52631125 - офис
(+370) 65266971 - мобильный
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

UAB KUPRĖ Lietuvas tirgū darbojas kopš 2001. gada un ir viens no uzticamākajiem sildelementu piegādātājiem.

Mūsu produkti aptver daudzas darbības jomas:

- rūpnieciskos sildelementus izmanto pārtikas, elektriskās apkures, saldēšanas un citās tehnoloģiskajās ierīcēs.

sadzīves sildelementi tiek izmantoti veļasmašīnās, elektriskajās plītīs, grilos un cepeškrāsnīs, ūdens sildītājos, tējkannās, eļļas radiatoros un citās sadzīves ierīcēs.

Pārdodam sildelementus (TENUS) gan fiziskām, gan juridiskām personām. Pārdošana tiek veikta gan vairumtirdzniecībā, gan mazumtirdzniecībā.

Varam piegādāt dažādu jaudu, izmēru un pieslēguma veidu sildelementus pēc klienta individuālajām prasībām (rasējumiem).

Mēs varam piedāvāt arī īpašam nolūkam paredzētus sildelementus:

Sprādzienbīstamām vidēm;

Dzelzceļa vārpstu apsildīšanai.

Mēs tieši pārstāvam ražotājus Baltijas valstīs un varam piedāvāt plašu kvalitatīvu produktu klāstu par pievilcīgām cenām.

Visiem produktiem ir 12 līdz 36 mēnešu garantija.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresElektriskās apkures sistēmas    Infrasarkano staru sildītāji    Temperatūras sensori, regulātori, piederumi    Sildelementi, teni30 € Skatīt vairāk   Apkures iekārtu automātika Solārās sistēmas, saules enerģija    Saules paneļi    Strāvas pārveidotāji, invertori saules paneļiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6406
Meklēšanas rezultātos parādīts : 6895


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Visi banneri