Kaija, veikals

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 13495
Meklēšnas rezultātos parādīts : 29045
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība

EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma