Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skultes muiža, viesu nams

Skultes muiža, viesu nams

Gailīši, Skultes pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4025
(+371) 26160060
(+371) 20215744
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Senā Skultesmuižas pārvaldnieku māja ir viena no bijušās Skultesmuižas baroka ansambļa ēkām. Tā atradās simetriski, viegli ieslīgi pretī Skultesmuižas kungu mājas (1739.) iekšējam pagalmam. Agrākais Skultesmuižas ansamblis sastāvēja no klēts, staļļa, graudu klēts, ratnīcas, kalpu, saimes un pārvaldnieka ēkām. Muižas kungu māja nopostīta 1910. gadā. Padomju laikos pārvaldnieka mājā bija ierīkota pienotava, bet citās ēkās mehāniskās darbnīcas un zāģētava. 2004. gadā Skultesmuižas pārvaldnieku māja ar Eiropas Savienības un Latvijas valsts līdzfinansējumu tika renovēta un tajā ir ierīkots senlaicīgs viesu nams ar modernām ērtībām. Skultes muižas teritorijā ir 7ha liels 100gadīgu koku parks ar liepu, ošu un ozolu koku alejām, kas iekļauj mazu kanāliņu ar romantisku tiltiņu. Parks ir brīnišķīga vieta pastaigām un dabas izzināšanai. Viesu nams – ideāla vieta kolektīvu pasākumu rīkošanai: liela viesību zāle, pirts ar mitrumu regulējošu sistēmu, baseins, kamīnzāle, liela terase, komfortablas divvietīgas istabiņas (16 gultas). Atpūtniekiem tiek piedāvātas izjādes, transporta pakalpojumi no/uz Rīgu un citur. Ēdināšana - pēc iepriekšējas vienošanās. Būsiet laipni gaidīti!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri35 € Skatīt vairāk      Lukss (2-vietīgi numuri)50 € Skatīt vairāk      Jaunlaulāto numuri60 € Skatīt vairākPirtis150 - 300 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām100 - 300 € Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem100 - 300 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90803
Meklēšanas rezultātos parādīts : 885503

Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Visi banneri