Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Art Fabrics, SIA

Art Fabrics, SIA

Skolas iela 27, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 26047883 - Dana
(+371) 26050691 - Aleksejs
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Nodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus! Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras kaut kādā veidā saistītas ar mākslu, dizainu un ne tikai. Cilvēkiem, kuri tikai sper soļus šajā virzienā, ar prieku palīdzēsim un ieteiksim! Rāmējam gan klasiski, gan oriģināli - ir divu veidu stikls - matētais, kas neatspīd, un parastais. Ja klientam nepieciešams, var dabūt muzeja stiklu un plastikāta stiklu, dažāda veida paspartū - gan parastos kartona, gan lina, gan zamša. Esam atvērti visādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju! Rāmju veidi - no klasiskajiem, modernajiem līdz barokālajiem, jūgendstila, artdeco un cita veida, palīdzēsim piemeklēt pie jebkura darba.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIerāmēšanas darbi Skatīt vairāk   Fotogrāfiju ierāmēšana Skatīt vairāk   Gleznu ierāmēšana Skatīt vairāk   Grafiku ierāmēšana Skatīt vairāk   Spoguļu ierāmēšana Skatīt vairāk   Izšuvumu ierāmēšana Skatīt vairākRestaurācijas darbi    Foto restaurācija    Gleznu restaurācija Skatīt vairāk   Gleznu atjaunošana    Rāmju restaurācija Skatīt vairāk   Svētbilžu restaurācija    Krūžu restaurācija    Vāžu restaurācija    Senlietu restaurācija Drukas pakalpojumi    Izdruka uz audekla Paspartū    Lina paspartū    Zamša paspartū    Kartona paspartū Stikls gleznu ierāmēšanai    Matēts stikls Gleznu fotografēšana Gleznu rāmji Skatīt vairākRāmju krāsošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37511
Meklēšanas rezultātos parādīts : 267468


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Visi banneri