Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Art Fabrics, SIA

Art Fabrics, SIA

Skolas iela 27, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 26047883 - Dana
(+371) 26050691 - Aleksejs
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Nodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus! Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras kaut kādā veidā saistītas ar mākslu, dizainu un ne tikai. Cilvēkiem, kuri tikai sper soļus šajā virzienā, ar prieku palīdzēsim un ieteiksim! Rāmējam gan klasiski, gan oriģināli - ir divu veidu stikls - matētais, kas neatspīd, un parastais. Ja klientam nepieciešams, var dabūt muzeja stiklu un plastikāta stiklu, dažāda veida paspartū - gan parastos kartona, gan lina, gan zamša. Esam atvērti visādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju! Rāmju veidi - no klasiskajiem, modernajiem līdz barokālajiem, jūgendstila, artdeco un cita veida, palīdzēsim piemeklēt pie jebkura darba.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIerāmēšanas darbi Skatīt vairāk   Fotogrāfiju ierāmēšana Skatīt vairāk   Gleznu ierāmēšana Skatīt vairāk   Grafiku ierāmēšana Skatīt vairāk   Spoguļu ierāmēšana Skatīt vairāk   Izšuvumu ierāmēšana Skatīt vairākRestaurācijas darbi    Foto restaurācija    Gleznu restaurācija Skatīt vairāk   Gleznu atjaunošana    Rāmju restaurācija Skatīt vairāk   Svētbilžu restaurācija    Krūžu restaurācija    Vāžu restaurācija    Senlietu restaurācija Drukas pakalpojumi    Izdruka uz audekla Paspartū    Lina paspartū    Zamša paspartū    Kartona paspartū Stikls gleznu ierāmēšanai    Matēts stikls Gleznu fotografēšana Gleznu rāmji Skatīt vairākRāmju krāsošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37203
Meklēšanas rezultātos parādīts : 264305

Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Visi banneri