Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Elīna Sila Art

Elīna Sila Art

Sondari, Miegūze, Laidzes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3280
(+371) 28651251
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mazulis, visā pārtīšanas periodā, patērē aptuveni 5000 vienreizlietojamās autiņbiksītes, kas kopumā var izmaksāt apmēram 1500 EUR. Ja izvēlas auduma autiņbiksītes, to izmaksas būtu apmēram 250-500 EUR visam pārtīšanas periodam atkarībā no izvēlētās sistēmas. Turklāt auduma autiņbiksītes var atkārtoti izmantot, tādējādi samazinot izmaksas un atkritumu daudzumu. Auduma autiņbiksītes var arī pārdot vai lietot citiem bērniem, ieskaitot brāļus, māsas un radus. Turklāt auduma autiņbiksītes ir videi un mazulim draudzīgākas, tās izskatās labi  un mazulis jūtas ērti. Nav jāaizmirst, ka vienreizlietojamās autiņbiksītes atkritumi var saglabāties vairāk nekā 400 gadus, bet ar auduma autiņbiksītēm no tā var izvairīties.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces bērniem Skatīt vairāk   Preces zīdaiņiem    Baby Bella (Auduma autiņi, autiņbiksītes) Skatīt vairāk   Baby Bella (Autiņbiksītes) Skatīt vairākIzšūšana, izšūšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Mašīnizšūšana Skatīt vairāk   Firmas logo izšūšana Skatīt vairāk   Dvieļu izšūšana Skatīt vairāk   Apģērbu izšūšana Skatīt vairāk   Rokdarbi, izšūšana Skatīt vairāk   Personalizēti izšuvumi Skatīt vairāk   Cepurīšu izšūšana Skatīt vairāk   Maisiņu izšūšana, izšuvumi uz maisiņiem Skatīt vairākSuvenīri, dāvanas Skatīt vairāk   Kāzu dāvanas Skatīt vairākŠūšana, šūšanas pakalpojumi    Ziemassvētku dāvanas Skatīt vairākPreces grūtniecēm un jaunajām māmiņām    Menstruālā apakšveļa Skatīt vairāk   Mazgājamie krūšturu ieliktnīši Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4456
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32347


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Visi banneri