Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss

Juku dzirnavas, atpūtas komplekss

Juku dzirnavas, Šķēdes pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3875
(+371) 28666600
Juridiskais nosaukums : Juku īpašums, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203262755
Juridiskā adrese : "Juku dzirnavas", Šķēdes pagasts, Saldus novads, LV-3875
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Juku Dzirnavas – ir viens no plašākajiem atpūtas kompleksiem Latvijā: vienlaikus šeit var izmitināt nakšņošanai 156 viesus.

Juku Dzirnavas, kas ir izveidots senu dzirnavu teritorijā, piedāvā daudz dažādu iespēju gan atpūtai vienatnē, gan arī piesātinātai atpūtai. Kristāltīrs gaiss, skaista daba, vistīrākais meža ezers, pastaigu takas un savvaļas briežu dārzs – tas viss iedvesmo viesus un rada neviltotu miera atmosfēru.

Juku Dzirnavas teritorijā jūs viesmīlīgi sagaida:
• Viesu Māja ar 22 pilnīgi iekārtotiem numuriem
• Medību Namiņš ar 7 atsevišķām istabām
• Ģimenes Apartamenti
• Vienpadsmit koka vasaras mājiņas ar visām ērtībām

Kompleksa viesiem pieejamas daudz dažādas izklaides: sporta laukumi, bērnu rotaļu zonas, mājīgas vasaras lapenes, pirts, somu sauna, zvejošanas piederumi, bābekjū iekārtas un daudz kas cits.

Četrdesmit minūšu braucienā no Juku Dzirnavas ir sena pilsēta Kuldīga, Riežupes sāls alas un viduslaiku pils – Jaunpils.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairākAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākVieta pasākumu organizēšanai Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairākLaivu noma, īre Skatīt vairākMakšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 82367
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1276709


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Visi banneri