Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss

Juku dzirnavas, atpūtas komplekss

Juku dzirnavas, Šķēdes pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3875
(+371) 28666600
Juridiskais nosaukums : Juku īpašums, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203262755
Juridiskā adrese : "Juku dzirnavas", Šķēdes pagasts, Saldus novads, LV-3875
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Juku Dzirnavas – ir viens no plašākajiem atpūtas kompleksiem Latvijā: vienlaikus šeit var izmitināt nakšņošanai 156 viesus.

Juku Dzirnavas, kas ir izveidots senu dzirnavu teritorijā, piedāvā daudz dažādu iespēju gan atpūtai vienatnē, gan arī piesātinātai atpūtai. Kristāltīrs gaiss, skaista daba, vistīrākais meža ezers, pastaigu takas un savvaļas briežu dārzs – tas viss iedvesmo viesus un rada neviltotu miera atmosfēru.

Juku Dzirnavas teritorijā jūs viesmīlīgi sagaida:
• Viesu Māja ar 22 pilnīgi iekārtotiem numuriem
• Medību Namiņš ar 7 atsevišķām istabām
• Ģimenes Apartamenti
• Vienpadsmit koka vasaras mājiņas ar visām ērtībām

Kompleksa viesiem pieejamas daudz dažādas izklaides: sporta laukumi, bērnu rotaļu zonas, mājīgas vasaras lapenes, pirts, somu sauna, zvejošanas piederumi, bābekjū iekārtas un daudz kas cits.

Četrdesmit minūšu braucienā no Juku Dzirnavas ir sena pilsēta Kuldīga, Riežupes sāls alas un viduslaiku pils – Jaunpils.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairākAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākVieta pasākumu organizēšanai Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairākLaivu noma, īre Skatīt vairākMakšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 82011
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1268708

IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Visi banneri