Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

G.Grūdupa uzņēmums

Krūmu iela 23, Liepāja, Latvija, LV-3405
(+371) 63420211
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMaize un miltu izstrādājumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19804
Meklēšanas rezultātos parādīts : 22202
Skatīt arī katalogā : Maize un miltu izstrādājumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Visi banneri