Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akmens apstrādes centrs AKM

Akmens apstrādes centrs AKM

Akameņkaļu iela 11, Ķekava, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 67938888
(+371) 29297584 - Sertificēts akmeņkaļa meistars
(+371) 29295427 - Uzņēmuma vadītājs
(+371) 67938865
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Akmens apstrādes uzņēmums ar 18 gadu darba stāžu, amatniecības kameras dalībnieks. Plašāk atpazīstamie darbi: - Brīvības pieminekļa restaurācija , - Latviešu leģiona Brāļu kapu izbūve Lestenē, - Piemiņas plākšņu gravēšanas darbi Rīgas Brāļu kapos; - Rīgas Brāļu kapu ģērboņa restaurācija; - Vācu karavīru kapi Valkā; - ekspozīcija "Runājošie akmeņi"; - strūklaka Berga bazārā, Rīgā; Uzņēmumā augsti kvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus, veiks akmens restaurācijas darbus, sadarbībā ar tēlniekiem izgatavos skulptūras, cilņus, dažādus ornamentus. Individuāla pieeja klientiem, vienmēr laipni uzklausīsim Jūsu vēlmes.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmeņkaļi Akmens apstrāde Skatīt vairākMazās arhitektūras formas Skatīt vairākDārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairāk   Akmens izlietnes Skatīt vairāk   Strūklakas Skatīt vairākAkmens plāksnes Skatīt vairākSkulpturāli kapu pieminekļi Skatīt vairākDabīgu akmeņu kapu pieminekļi Skatīt vairākRestaurācijas darbi Skatīt vairākKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairākGravēšanas darbi    Gravēšana ar smilšu strūklu Granīta apmales, izgatavošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 94926
Meklēšanas rezultātos parādīts : 508435


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Visi banneri