Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nabīte, kempings

Nabīte, kempings

Nabīte, Padures pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3321
(+371) 29458904
(+371) 29458904 - ( 371) 26327997
Juridiskais nosaukums : SIA Lakebur
Reģistrācijas numurs : 41203046762
Juridiskā adrese : Kuldīgas novads, Padures pagasts "Nabīte"
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Nabīte, kempings, atpūtas komplekss. Plaša, iekopta teritorija, atrodas Lielā Nabas ezera krastā,vieta, kur robežojās Nabas upe ar Ventu. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā. Īpaši Nabes ezeru ir iecienījuši kaislīgi makšķernieki no visas Latvijas.Piemērota vieta, dažādu privātu un koorporatīvu pasākumu rīkošanai. Piedāvājam pilna servisa pakalpoju nodrošinājumu jebkādam Jūsu pasākumam. Esam guvuši ilgu gadu pieredzi un veiksmīgi realizējam savu klientu vēlmes un pasūtījumus.

Esiet vienmēr laipni gaidīti viesi mūsu atpūtas kompleksā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Makšķerēšana3 € Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nams (Viesu mājas) Skatīt vairāk   Telšu vietas4 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Treileru pieslēgumsno 15 € Skatīt vairākKempingi8 - 30 € Skatīt vairāk   Kempinga servisa ēka Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairākPirts (Pirtis) Skatīt vairākSvētvietas Skatīt vairākÙdens velosipēdu un laivu noma (Ūdens velosipēdu noma)4 - 7 € Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 252789
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1720000


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Visi banneri