Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika

Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika

Elizabetes iela 31 - 1, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67332607
(+371) 67338115
(+371) 20219278
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Klīnikā Elizabete ir radusies iespēja veikt pirmo un vissvarīgāko parodontozes ārstēšanas etapu: novērst slimības galvenos iemeslus. Ar hronisku parodontozi nav iespējams cīnīties tikai ar terapeitisku metožu un mutes dobuma higiēnas palīdzību vien. Higiēnists rūpīgi un profesionāli notīra tikai zoba ārējo virsmu. Bet tiesības veikt visas manipulācijas zemāk par smaganu līmeni ir tikai ārstam - stomatologam. Galvenie slimības cēloņi slēpjas zemāk par smaganu līmeni – tas ir zemsmaganu zobakmens un baktērijas, kas atrodas periodontālajās kabatās. Ar VECTOR aparatūras palīdzību tiek pilnībā izmazgātas periodontālās kabatas un tiek iznīcinātas slimību izraisošās baktērijas. VECTOR jaunākajai metodikai ir arī vesela virkne priekšrocību salīdzinājumā ar līdz šim praktizēto periodontālo kabatu mehānisko tīrīšanu. Audu vai zoba virsmas traumēšanas iespēja ir samazināta līdz minimumam. Svarīgi ir arī tas, ka VECTOR ļauj veikt visu primāro iejaukšanos vienā apmeklējuma reizē. Ārstēšana, izmantojot VECTOR aparātu, ir praktiski nesāpīga, tādēļ vairumā gadījumu nav nepieciešams izmantot anestēziju.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna Skatīt vairākZobārsti Skatīt vairākProtezēšana uz implantiem, zobu implanti Parodonts, parodontozes ārstēšana Lāzerterapija parodontozes ārstēšanai Implantu ieskrūvēšana ar sekojošu protezēšanu Zobārstniecības un zobu protezēšanas materiāli un piederumi    VECTOR    RootReplica    Easy-graft    Air-Flow    Flexi Light Zobu protezēšana    Valtplast    Venīri jeb porcelāna plāksnītes Anestēzija Vispārējā narkoze Terapijas pakalpojumi Zobu kanāla ārstēšana Ķirurģija Skatīt vairākZobu ekstrakcija, izraušana Higiēnas kabineta pakalpojumi Zobu balināšanas metodika mājas apstākļos Profesionālā zobu balināšana Zobu mākslinieciskā restaurācija
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42605
Meklēšanas rezultātos parādīts : 907608


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Visi banneri