Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika

Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika

Elizabetes iela 31 - 1, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67332607
(+371) 67338115
(+371) 20219278
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Klīnikā Elizabete ir radusies iespēja veikt pirmo un vissvarīgāko parodontozes ārstēšanas etapu: novērst slimības galvenos iemeslus. Ar hronisku parodontozi nav iespējams cīnīties tikai ar terapeitisku metožu un mutes dobuma higiēnas palīdzību vien. Higiēnists rūpīgi un profesionāli notīra tikai zoba ārējo virsmu. Bet tiesības veikt visas manipulācijas zemāk par smaganu līmeni ir tikai ārstam - stomatologam. Galvenie slimības cēloņi slēpjas zemāk par smaganu līmeni – tas ir zemsmaganu zobakmens un baktērijas, kas atrodas periodontālajās kabatās. Ar VECTOR aparatūras palīdzību tiek pilnībā izmazgātas periodontālās kabatas un tiek iznīcinātas slimību izraisošās baktērijas. VECTOR jaunākajai metodikai ir arī vesela virkne priekšrocību salīdzinājumā ar līdz šim praktizēto periodontālo kabatu mehānisko tīrīšanu. Audu vai zoba virsmas traumēšanas iespēja ir samazināta līdz minimumam. Svarīgi ir arī tas, ka VECTOR ļauj veikt visu primāro iejaukšanos vienā apmeklējuma reizē. Ārstēšana, izmantojot VECTOR aparātu, ir praktiski nesāpīga, tādēļ vairumā gadījumu nav nepieciešams izmantot anestēziju.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna Skatīt vairākZobārsti Skatīt vairākProtezēšana uz implantiem, zobu implanti Parodonts, parodontozes ārstēšana Lāzerterapija parodontozes ārstēšanai Implantu ieskrūvēšana ar sekojošu protezēšanu Zobārstniecības un zobu protezēšanas materiāli un piederumi    VECTOR    RootReplica    Easy-graft    Air-Flow    Flexi Light Zobu protezēšana    Valtplast    Venīri jeb porcelāna plāksnītes Anestēzija Vispārējā narkoze Terapijas pakalpojumi Zobu kanāla ārstēšana Ķirurģija Skatīt vairākZobu ekstrakcija, izraušana Higiēnas kabineta pakalpojumi Zobu balināšanas metodika mājas apstākļos Profesionālā zobu balināšana Zobu mākslinieciskā restaurācija
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42221
Meklēšanas rezultātos parādīts : 901960

Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Visi banneri