Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts

VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts

Zāļu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 24987787
Juridiskais nosaukums : VEIPRO, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203107841
Juridiskā adrese : Lubānas iela 123 - 45, Rīga, LV-1021
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Nodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām. 

Mūsu mērķis ir radīt eksportspējīgus produktus, kas rastu individuālus risinājumus klientu vajadzībām un stiprinātu klienta un mūsu uzņēmumu pozīcijas Latvijas un pasaules tirgos.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSvari    Svaru tirdzniecība    Svaru remonts    Svaru verificēšana    Svaru kalibrēšana    Nestandarta svaru ražošana un uzstādīšana Tehnikā iebūvējamas svēršanas sistēmas    Svari frontālajam iekrāvējam    Svari dakšveida iekrāvējam - autoiekrāvējam    Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem    Svari teleskopiskajam iekrāvējiem    Svari ekskavatoriem Svēršanas automatizācijas risinājumi Beramkravu svēršana    Konveijeru svari Svaru komponentes Auto svari Svari bunkuriem un tvertnēm Svari piena dzesētājam
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4700
Meklēšanas rezultātos parādīts : 12914


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri