Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts

VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts

Zāļu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 24987787
Juridiskais nosaukums : VEIPRO, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203107841
Juridiskā adrese : Lubānas iela 123 - 45, Rīga, LV-1021
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Nodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām. 

Mūsu mērķis ir radīt eksportspējīgus produktus, kas rastu individuālus risinājumus klientu vajadzībām un stiprinātu klienta un mūsu uzņēmumu pozīcijas Latvijas un pasaules tirgos.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSvari    Svaru tirdzniecība    Svaru remonts    Svaru verificēšana    Svaru kalibrēšana    Nestandarta svaru ražošana un uzstādīšana Tehnikā iebūvējamas svēršanas sistēmas    Svari frontālajam iekrāvējam    Svari dakšveida iekrāvējam - autoiekrāvējam    Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem    Svari teleskopiskajam iekrāvējiem    Svari ekskavatoriem Svēršanas automatizācijas risinājumi Beramkravu svēršana    Konveijeru svari Svaru komponentes Auto svari Svari bunkuriem un tvertnēm Svari piena dzesētājam
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4696
Meklēšanas rezultātos parādīts : 12914


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Visi banneri