Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zobārstniecības centrs Svenata

Zobārstniecības centrs Svenata

Brīvības iela 103 - 23a, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67379889
(+371) 29249165
(+371) 67371622
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Zobārstniecības centrs Brīvības ielā 103 tika atvērts 2000.g. maijā. Veidojot centru tika ņemta vērā 15 gadus ilga privāto zobārstniecības centru pieredze. Mūsu centrā strādā augsti kvalificēti, pieredzējuši speciālisti, centrā ir uzstādītas vismodernākās zobārstniecības iekārtas.

Te, pielietojot augsti efektīvās metodes, materiālus un tehnoloģijas, pacientam tiek sniegts pilns pakalpojumu klāsts zobu, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšanas jautājumos. Sadarbībā ar centru darbojas zobu protezēšanas laboratorija. Mūsu praksē mēs savienojam augstu stomatoloģijas tehnoloģiju līmeni ar individuālu pieeju katram mūsu klientam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna Skatīt vairākZobārsti Ķirurģija Lāzerķirurģija Parodonts, parodontozes ārstēšana Lāzerterapija parodontozes ārstēšanai Konsultēšana, diagnostika un ārstēšanas plāns Zobu ekstrakcija, izraušana Zoba rentgenografija Ortodonta konsultācija bērniem un pieaugušajiem Ortodontija, zobu korekcija Zobu protezēšana Protezēšana uz implantiem, zobu implanti Higiēnas kabineta pakalpojumi Profesionālā zobu balināšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 85869
Meklēšanas rezultātos parādīts : 841017


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Visi banneri