Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lux Riga, SIA

Lux Riga, SIA

Ķengaraga iela 1a - 402, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 27718555
Juridiskais nosaukums : Lux Riga, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003905718
Juridiskā adrese : Ķengaraga 1a, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Sia ’’Lux Riga’’ ir starptautiska koncerna Lux Intrenational AG pārstāvniecība Latvijā. Lux International AG darbojas vairāk, kā 50 valstīs un ir vadošā kompānija pasaulē savā sfērā. Lux Riga savas darbības Latvijā uzsāka 2007.gadā. Firma nodarbojas ar kvalitatīvu Premium klases un ekskluzīvu sadzīves tehnikas un to aksesuāru tirdzniecību un apkopi.

VĪZIJA

Mēs uzlabojam dzīves kvalitāti Latvijas iedzīvotājiem, izmantojot inovatīvus risinājumus tīrākam gaisam, tīram ūdenim un labākai iekštelpu videi.

MŪSU KULTŪRA

Lux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.

Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.

MŪSU PRIEKŠROCĪBAS

Alga, kura balstīta uz sasniegumiem

Elastība darba laikā

Karjeras kāpnes no tirdzniecības pārstāvja līdz filiāles vai reģionālajam vadītājam

Elastīgas sazināšanās metodes ar klientiem, izmantojot tele mārketingu, gadatirgus utt.

Sistemātiska produktu demonstrēšana ar nepārtrauktu attīstību

Elastīgs patērētāju finansējums līdz 48 mēnešiem

Klientiem ekskluzīvas garantijas, kā arī apkalpošanas atbalsts

Lux akadēmija. Profesionāla apmācību programma kartā karjeras atīstības posmā. 

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelemārketings, telemarketinga pakalpojumi Mārketings, mārketinga pakalpojumi Zvanu centri Mārketinga speciālisti Telemārketinga speciālisti Tirdzniecības aģenti, pārstāvji, konsultanti, izplatītāji, menedžeri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20985
Meklēšanas rezultātos parādīts : 42736


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Visi banneri