Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sinagoga

Sinagoga "Beit Israel"

Bulduru prospekts 33 k-3, Jūrmala, Latvija, LV-2010
(+371) 26886502
(+371) 27005322
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Sinagogas “Beit Yisrael” atvēršana 2018. gadā kļuva iespējama, pateicoties Emanuilam Grīnšpunam (Eirāzijas ebreju kongresa viceprezidents, Moldovas ebreju kopienas aizgādnības padomes priekšsēdētājs, uzņēmējs). Sinagoga atrodas Emanuila privātmājas pirmajā stāvā adresē Bulduru prospekts 33. “Beit Yisrael” atvēršanu Emanuils veltīja sava Izraela ben Meira a-Koena Grīnšpuna piemiņai. Ebreju kopiena “Jewrmala” kopā ar rabīnu Šimonu Kutnovski-Liaku lepojas ar Toras tīstokli, kas aprakstīts īpaši sinagogas atklāšanai. Dotajā brīdī sinagogā ir trīs Toras tīstokļi. Sinagogā “Beit Yisrael” notiek lūgšanas, tiek atzīmēti sabati, kā arī svinētas visas ebreju kalendāra svarīgās dienas. Turklāt būtiska uzmanība tiek pievērsta dažādām izglītojošām programmām, kā arī notiek lekcijas par aktuālām sociālajiem, kultūras un vēstures tēmām. Un tas ir tikai sākums! “Beit Yisrael” komanda tiecas nodrošināt pilnvērtīgu ebreju dzīvi Jūrmalā un īstenot dažādus ebreju projektus.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBaznīcas, dievnami Sinagogas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 435
Meklēšanas rezultātos parādīts : 4089


Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Visi banneri