Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DāvanuServiss.lv

DāvanuServiss.lv

Brīvības gatve 197a/36, 4. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26699899
T/c SPICE veikals: 20620079 - veikala darba laiks (I-VII 10:00-22:00) spice@davanuserviss.lv
T/c Rīga Plaza veikals: 26181718 - veikala darba laiks (I-VII 10:00-21:00) rigaplaza@davanuserviss.lv
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

DāvanuServiss.lv ir lielākais piedzīvojumu dāvanu interneta veikals Latvijā. Piedāvājam vairāk kā 1000 emociju un piedzīvojumu dāvanas. Dāvanu kartes varat iegādāties gan sev, gan saviem draugiem un mīļajiem. Nopērkot un uzdāvinot kādam mūsu dāvanu karti, saņēmējs neredzēs tās cenu, bet gan piedzīvojumu, kas viņam ir uzdāvināts. Mūsu piedāvājumā ir SPA procedūras, masāžas, sporta aktivitātes, romantiski piedzīvojumi, restorānu apmeklējumi, VIP piedzīvojumi, u.c. skaistas un aizraujošas dāvanas. Piedāvājumu klāstā atradīsiet visdažādākās idejas, kas Jūsu svētkus padarīs neaizmirstamus. DāvanuServiss.lv pastāvīgi palielina savu dāvanu klāstu, lai katrs varētu atrast sev piemērotāko! Ja ir kādi jautājumi, droši varat zvanīt un rakstīt. Būsim priecīgi palīdzēt!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDāvanu kartes Skatīt vairākInterneta veikali Dāvanas Apmācības Biznesa dāvanas Pasūtījumu piegāde Latvijā Skaistumkopšana    SPA Pedikīrs    Kosmetoloģija    Make-up    Masāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairāk   Klasiskā masāža    Aromterapijas masāža    SPA ceļojumi Skatīt vairāk   Pirts procedūras Maizes cepšana Dāvanas gardēžiem Skatīt vairākPiedāvājumi bērniem    Atrakcijas Skatīt vairāk   Piedzīvojumu parki Romantiskas dāvanas Skatīt vairāk   Kāzu dāvanas Aktīvā atpūta Skatīt vairākIzbraucieni ar kvadracikliem Boulings    Peintbols    Ekstrēmā atpūta Skatīt vairāk   Izklaides lidojumi Skatīt vairāk   Lidojumi ar gaisa baloniem    Izjādes ar zirgiem    Izbraucieni ar ūdens motocikliem    Izbraucieni ar sniega motocikliem    Braucieni suņu pajūgos Skatīt vairāk   Lidojumi    Izbraucieni ar jahtām    Vindsērfings    Kiteboards
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 176054
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1402008


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Visi banneri