Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Raganas ķēķis, krodziņš

Raganas ķēķis, krodziņš

Rīgas - Valmieras šoseja 46km, Ragana, Krimuldas pagasts, Siguldas novads, Latvija
(+371) 67972266
(+371) 29117021
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Piedāvājam mājīgā vidē un garšīgi paēdināt tūristu grupas. "Raganas ķēķī" tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu". (Vasarā ielūdzam līdz 200 cilvēkiem vienlaicīgi.)

Rīkojam svinības, banketus, kāzas, seminārus jaunatvērtajā svinību zāle līdz 90 personām.

Katru nedēļas nogali pie mums brauc muzicēt tautā populāri muzikanti no visas Latvijas. Piedāvājam iespēju iegādāties arī Dāvanu kartes, lai draugiem sagādātu patīkamu vakaru raganiskā omā. Zāļu pirts ar tvaika kabīni un mini baseinu ar ūdens un gaisa masāžu. Mūsu krodziņā mājo arī pīles, papagaiļi un truši, kas priecē visus apmeklētājus radot mājīguma sajūtu. Piedāvājam atsevišķas telpas banketu, semināru un citu saviesīgu pasākumu rīkošanai.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Skatīt vairākVasaras terases Skatīt vairākKrogi Skatīt vairākBistro Dzīvā mūzika Atpūta pie dabas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 132992
Meklēšanas rezultātos parādīts : 993305


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Visi banneri