Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Villa Vanilla, viesnīca

Villa Vanilla, viesnīca

Lāčplēša iela 14, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26383994
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesnīca Villa Vanilla piedāvā 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināšanas vietas, gan ievērojami apskates objekti.

Ja nakšņo 3 vai vārāk naktis 5% atlaide.

Viesiem tiek piedāvāti :

  • 3 numuri ar "king size" divguļamu gultu un privātu terasi
  • 3 numuri ar divām atsevišķām gultām, iespējas transformēt par lielu "king size" divguļamu gultu
  • 1 ģimenes numurs, kurā ir iespējams nakšņot līdz 5 personām. Šajā numurā ir atsevišķa guļamistaba ar lielu gultu, un viesistaba apvienota ar virtuvi. Viesistabā ir viena liela dīvāngulta un divi vienvietīgi krēsli. Ģimenes numuram ir  arī privātā terase. Numurs aprīkots ar visu nepieciešamo ēdiena pagatavošanai.
  • 3 "Superior klases bungalow", kuru pirmajā stāvā atrodas viesistaba  ar lielu izvelkamu dīvānu, neliela virtuvīte, kas aprīkota ar visu nepieciešamo ēdiena pagatavošanai. Otrajā stāvā atrodas 3 vienguļamas gultas, kur divas no tām iespējams transformēt par  vienu lielu "king size" gultu.

Katrs numuriņš ir aprīkots ar TV, bezmaksas Wi-Fi pieeju, dušu un WC. Kvalitatīva satīna gultas veļa un ērtie matrači sniegs viesiem patīkamu atpūtu. Īpaši piedomāts pie skaņas izolācijas, lai nekas netraucētu mūsu viesu mieram. Interjers ir veidots mierīgos toņos, mēbeles izgatavotas no dabīgā koka. Bez papildus samaksas viesiem iespējams pagatavot tēju vai kafiju. Ir pieejams ledusskapis produktu uzglabāšanai.

Iespējams pasūtīt izcilas brokastis, pasniedzam svaigi gatavotu silto brokastu ēdienu un kontinentālās brokastis. Cena 6.00 € no cilvēka. Bērniem līdz 6 gadiem 3.00€.

Villa Vanilla atrodas skaistā vietā , no kuras, Siguldā ir visērtāk sasniedzami populārākie apskates objekti, aktīvās izklaides vietas, slēpošanas trase un pilsētas centrs. 200m līdz Svētku laukumam, Tarzāna parkam, Pasaules malai, Siguldas panorāmas ratam, Siguldas gaisa trošu ceļam kur pieejams Zērglis un Bungee Sigulda, Siguldas pilsētas slēpošanas trase. Vien 7 minūšu gājiena attālumā ir Siguldas Pilsdrupas un estrāde. Viesiem pieejama bezmaksas autostāvvieta viesnīcas Villa Vanilla teritorijā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk      Dažādi numuri Skatīt vairāk         2 gultas (2-vietīgi numuri)no 52 € Skatīt vairāk         1 liela gulta (2-vietīgi numuri)no 52 € Skatīt vairāk         Divvietīgs numurs ar balkonu (2-vietīgi numuri)no 62 € Skatīt vairāk         "Superior" klases bungalow (4-vietīgi numuri)no 74 € Skatīt vairāk         Ģimenes numurs ar terasi (4-vietīgi numuri)no 69 € Skatīt vairākAtpūta un izklaide Siguldā Viesu nami Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16921
Meklēšanas rezultātos parādīts : 272236

ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Visi banneri