Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings

Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings

Ziru pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3624
(+371) 29616644
(+371) 63663038
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
"Ventaskrasti" atrodas Ventspils- Kuldīga šosejas 21. km pašā Ventas upes krastā. Ideāla vieta kāzu, jubileju, semināru un citu pasākumu rīkošanai.
Bārs un krodziņš, kurā varēs remdēt izsalkumu un slāpes.

Nakšņošanas iespējas:
- 8 labiekārtoti 2vietīgi un 3vietīgi nummuri ar lodžijām
- 8 labiekārtotas 6vietīgas kempinga mājiņas
- telšu vietas
- treileru vietas

Relaksācijai un atpūtai:
Var relaksēties un atpūsties guļbūves pirts mājiņā, baudīt pirts procedūras un karsēties apkurināmā kublā.
Pirts mājā var rīkot svinības, ir romantiska kamīnzāle.

Aktīvās atpūtas inventāra noma:
- airu laivas
- volejbola un basketbola bumbas
- badmintons
- lidojošie šķīvīši

Interesanti:
Lielākā sala Ventas upes krastā (7,5 ha)uz kuras dzīvo kazas,aitas un truši.

Laipni gaidīti mūsu kempingā!

Ventspils pilsēta - 23 km
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri30 € Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri35 € Skatīt vairāk      Ģimenes numuri40 € Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk      6-vietīgas mājiņas70 - 85 € Skatīt vairāk      Telšu vietas Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem25 € Krogi Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis150 €    Apkurināms kubls50 € Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Ventas upes Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairākLaivu noma, īre Skatīt vairākPiedāvājumi bērniem Skatīt vairākIzjādes ar zirgiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 266427
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1898303


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Visi banneri