Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deko Dārzs

Deko Dārzs

Tvaiku iela 24 - 4, Liepāja, Latvija, LV-3400
(+371) 29873330
(+371) 63441782
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piecus gadus SIA "Deko Dārzs" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu kā uzņēmums, bet iesākumi meklājami jau 15.gadus atpakaļ, kad strādājām kā pašnodarbinātie, audzējām nepieciešamos kokaugus, kuri vajadzīgi, lai ierīkotu skaistus dārzus, mūsu galvenais uzdevums ir nodrošināt klientam garantiju par ierīkoto dārzu, kurā mēs izmantojam pašu audzētus stādus, par kuriem varam dot 100% garantiju. Sniedzam klientam nepieciešamo informāciju par teritoriju plānošanu un labiekārtošanu.

  • Daiļdārza projektēšana un ierīkošana
  • Dārzu apsaimniekošana
  • Laistīšanas sistēmu uzstādīšana
  • Āra apgaismojuma uzstādīšana

Nodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu, iespējama arī bruģēšana ar apakšuzņēmēju pieaicināšanu.

Veicam apstādījumu projektēšanu un ierīkošanu. Konsultējam par esošo apstādījumu pārveidošanu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana    Labiekārtošana, apzaļumošana       Teritorijas labiekārtošana       Zemes planēšana       Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana       Dārzu apūdeņošana       Auglīgas augsnes ievešana       Dārzu projektēšana, ierīkošana    Apstādījumi       Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Teritorijas uzkopšana       Atkritumu izvešana Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Laistīšanas sistēmu ierīkošana, uzstādīšana Āra apgaismojuma uzstādīšana Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Dārza apgaismojums
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31864
Meklēšanas rezultātos parādīts : 338693


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Visi banneri