KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Villa Vanilla, Hotel

Villa Vanilla, Hotel

Lāčplēša iela 14, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26383994
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesnīca Villa Vanilla piedāvā 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināšanas vietas, gan ievērojami apskates objekti.

Ja nakšņo 3 vai vārāk naktis 5% atlaide.

Viesiem tiek piedāvāti :

  • 3 numuri ar "king size" divguļamu gultu un privātu terasi
  • 3 numuri ar divām atsevišķām gultām, iespējas transformēt par lielu "king size" divguļamu gultu
  • 1 ģimenes numurs, kurā ir iespējams nakšņot līdz 5 personām. Šajā numurā ir atsevišķa guļamistaba ar lielu gultu, un viesistaba apvienota ar virtuvi. Viesistabā ir viena liela dīvāngulta un divi vienvietīgi krēsli. Ģimenes numuram ir  arī privātā terase. Numurs aprīkots ar visu nepieciešamo ēdiena pagatavošanai.
  • 3 "Superior klases bungalow", kuru pirmajā stāvā atrodas viesistaba  ar lielu izvelkamu dīvānu, neliela virtuvīte, kas aprīkota ar visu nepieciešamo ēdiena pagatavošanai. Otrajā stāvā atrodas 3 vienguļamas gultas, kur divas no tām iespējams transformēt par  vienu lielu "king size" gultu.

Katrs numuriņš ir aprīkots ar TV, bezmaksas Wi-Fi pieeju, dušu un WC. Kvalitatīva satīna gultas veļa un ērtie matrači sniegs viesiem patīkamu atpūtu. Īpaši piedomāts pie skaņas izolācijas, lai nekas netraucētu mūsu viesu mieram. Interjers ir veidots mierīgos toņos, mēbeles izgatavotas no dabīgā koka. Bez papildus samaksas viesiem iespējams pagatavot tēju vai kafiju. Ir pieejams ledusskapis produktu uzglabāšanai.

Iespējams pasūtīt izcilas brokastis, pasniedzam svaigi gatavotu silto brokastu ēdienu un kontinentālās brokastis. Cena 6.00 € no cilvēka. Bērniem līdz 6 gadiem 3.00€.

Villa Vanilla atrodas skaistā vietā , no kuras, Siguldā ir visērtāk sasniedzami populārākie apskates objekti, aktīvās izklaides vietas, slēpošanas trase un pilsētas centrs. 200m līdz Svētku laukumam, Tarzāna parkam, Pasaules malai, Siguldas panorāmas ratam, Siguldas gaisa trošu ceļam kur pieejams Zērglis un Bungee Sigulda, Siguldas pilsētas slēpošanas trase. Vien 7 minūšu gājiena attālumā ir Siguldas Pilsdrupas un estrāde. Viesiem pieejama bezmaksas autostāvvieta viesnīcas Villa Vanilla teritorijā.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels in Lettland mehr Details   Hotels und Unterkunft mehr Details      Hotelzimmer mehr Details         2 gultas (Doppelzimmer)von 52 € mehr Details         1 liela gulta (Doppelzimmer)von 52 € mehr Details         Divvietīgs numurs ar balkonu (Doppelzimmer)von 62 € mehr Details         "Superior" klases bungalow (Zimmer für 4 Personen)von 74 € mehr Details         Ģimenes numurs ar terasi (Zimmer für 4 Personen)von 69 € mehr DetailsErholung und Unterhaltung in Sigulda Gasthäuser in Lettland mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 16922
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 272236

LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Lobes krogs, Gasthaus
Lobes krogs, GasthausLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Rigess, Gartentechnik Reparatur
Rigess, Gartentechnik ReparaturHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAWenn Sie einen Fahnenmast in der Nähe Ihres Privathauses oder Ihrer Firma aufstellen möchten, wenn Sie Firmen- oder andere Flaggen benötigen, dann ist K-MASTI.LV der richtige Ort, um zu bekommen, was Sie wollen! Fahnen und Fahnenmasten sind unser Ding!
Visi banneri