Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Arco Color Latvija, SIA

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas iela 115c, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 29262825
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Arco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Līdz ar modernāko pulverkrāsošanas tehnoloģiju, no mūsu Eiropas partneriem esam ieguvuši arī milzu pieredzi un zināšanas pulverkrāsošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu. Iekārtas īpaši projektētas balstoties uz 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā. Inovatīvās iekārtas un īpaši apmācīts personāls ļauj efektīvi samazināt ražošanas termiņus un nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti.

Mums ir svarīgi, lai gala produkts, spēj kalpot ilgi, pateicoties mūsu tehnoloģijām un augstās kvalitātes prasībām.

Arco Color Latvija klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā. Ražošanas procesā tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas un pasaulē lielākā ražotāja - Akzo Nobel - pulverkrāsas.

Kopš 2017. gada nogales esam kļuvuši par Mašīnbūves un Metālapstrādes Rūpniecības asociācijas MASOC biedru.

Arco Color Latvija atrodas Salaspils novadā – vietā, kas nodrošina ērtu piekļūšanu un loģistiku, gan reģionālajiem, gan ārvalstu partneriem.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPulverkrāsošana Skatīt vairāk   Pulverkrāsošanas pirmapstrāde Skatīt vairāk   Metāla konstrukciju pulverkrāsošana Skatīt vairāk   Metāla detaļu krāsošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16175
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19717


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Visi banneri