Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs

PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs

Lielās lapas, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
(+371) 26611111
Juridiskais nosaukums : Pif Paf SIA
Reģistrācijas numurs : 50003785111
Juridiskā adrese : Strautu ilea 23, Ogre, LV- 5001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Peintbols (angļu val. „paintball” – krāsu bumba) ir sporta spēle, kurā spēlētāji apbruņojušies ar saspiestu gaisu darbināmiem ieročiem un kā munīciju izmantojot ar krāsu pildītas bumbiņas mēģina sašaut pretiniekus. Ja spēlētājam trāpa ar bumbiņu, tas skaitās nošauts un spēlētājam jāatstāj laukums līdz nākamajai spēlei.

Peintbola parkā „PIF PAF” Tev būs lieliska, neaizmirstama izklaide kopā ar komandas biedriem - draugiem, radiem, kolēģiem, skolas biedriem un citiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Peintbols Skatīt vairāk   Ciemats (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Ierakumu laukums (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Auto laukums (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Viesuļvētra (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Ģērbtuves Telšu vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60336
Meklēšanas rezultātos parādīts : 614668


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Visi banneri