Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vidzemes logi, durvis un logi

Vidzemes logi, durvis un logi

Rozītes, Matīšu pagasts, Valmieras novads, Latvija
(+371) 26619177 - Ražotne
(+371) 28811599 - Rīgā
Juridiskais nosaukums : Vidzemes logi, SIA
Reģistrācijas numurs : 44103083149
Juridiskā adrese : Rozītes, Matīšu pagasts, Burtnieku novads, LV-4210
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu misija - ieklausīties, izprast un ražot klientu vajadzībām un viņu budžetam atbilstošas, kvalitatīvas un energoefektīvas stiklotās konstrukcijas.

PVC logu un durvju ražošanai esam izvēlējušies:

  • KBE 70, KBE 76AD un KBE 88 profilus - ražoti Vācijā;
  • Roto NT un Winkhaus furnitūru - drošu, izturīgu un ērtu lietošanā;
  • modernas un precīzas URBAN iekārtas un efektīvu ražošanas risinājumu;
  • kvalificēti darbinieki izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu.

Vīzija

SIA "Vidzemes logi" ir viens no vadošajiem Latvijas logu ražotājiem, kas ne tikai apmierina vietējo pieprasījumu, bet arī sekmīgi eksportē PVC un alumīnija logus un durvis uz citām ES valstīm, turpinot nodrošināt augstu un ES prasībām atbilstošu izstrādājumu kvalitāti.

Vērtības

Zilā krāsa mūsu logo simbolizē sadarbību, saprāta spēku, lojalitāti. Savukārt zaļā - dabas krāsa, simbolizē mieru, harmoniju un izaugsmi. Mūsu ražotne atrodas zaļā vietā blakus zilam Burtnieku ezeram. Mums ir svarīgi, lai tas, ko mēs ražojam, būtu ne tikai augstas kvalitātes izstrādājums, bet lai tas būtu nekaitīgs apkārtējai videi un cilvēkiem.

Tieši tādēļ PVC profili, ko izmantojam savu logu ražošanai, nesatur ne kaitīgus savienojumus, ne svinu. Tie ir pilnībā otrreiz pārstrādājami, turklāt tos var pārstrādāt pat vairāk kā 8 reizes, materiālam saglabājot savas īpašības. Šīs plastmasas kalpošanas laiks pārsniedz 60 gadus un tas ir viens no ilgtspējīgākajiem materiāliem, kas šobrīd pieejami. Profili 100% tiek ražoti Vācijā, uzņēmumā Profine GmbH.

Profine GmbH ir Eiropas līderis logu profilu ražošanā. Ražošanas process un gala produkts pilnībā atbilst vides aizsardzības prasībām. Sertifikāts, kas izsniegts šai ražotnei, apliecina, ka Jūs nopirksiet dabai draudzīgus un augstas kvalitātes logus, kas atbilst visām tehniskajām prasībām. Turklāt tie ilgi kalpos, nodrošinās daudz labāku siltumizolāciju, būs noturīgāki pret laika apstākļu ietekmi, atšķirsies ar labākas kvalitātes virsmu matēto spīdumu. Šī ražotāja profiliem ir 20 gadu kvalitātes garantija.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logi Skatīt vairāk   Logi Skatīt vairāk      Plastikāta logi, PVC logi Skatīt vairāk   Durvis       Plastikāta durvis, PVC durvis       Durvju uzstādīšana, montāža    Furnitūra       Durvju furnitūra       Logu furnitūra    Logu un durvju izgatavošana, montāža Skatīt vairākPVC logu un durvju remonts    PVC logu un durvju furnitūras nomaiņa    PVC logu un durvju blīvgumiju nomaiņa Palodzes    Kokskaidu palodzes    PVC palodzes    Ārējās palodzes KBE 70, KBE 76AD, KBE 88 (KBE profili) CONTEGA, Penosil, SIGA montāžas lentas (Montāžas lentas) Roto NT furnitūra (Logu furnitūra) Winkhaus furnitūra (Logu furnitūra)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 33088
Meklēšanas rezultātos parādīts : 283685

Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Visi banneri