Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vidzemes logi, durvis un logi

Vidzemes logi, durvis un logi

Rozītes, Matīšu pagasts, Valmieras novads, Latvija
(+371) 26619177 - Ražotne
(+371) 28811599 - Rīgā
Juridiskais nosaukums : Vidzemes logi, SIA
Reģistrācijas numurs : 44103083149
Juridiskā adrese : Rozītes, Matīšu pagasts, Burtnieku novads, LV-4210
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu misija - ieklausīties, izprast un ražot klientu vajadzībām un viņu budžetam atbilstošas, kvalitatīvas un energoefektīvas stiklotās konstrukcijas.

PVC logu un durvju ražošanai esam izvēlējušies:

  • KBE 70, KBE 76AD un KBE 88 profilus - ražoti Vācijā;
  • Roto NT un Winkhaus furnitūru - drošu, izturīgu un ērtu lietošanā;
  • modernas un precīzas URBAN iekārtas un efektīvu ražošanas risinājumu;
  • kvalificēti darbinieki izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu.

Vīzija

SIA "Vidzemes logi" ir viens no vadošajiem Latvijas logu ražotājiem, kas ne tikai apmierina vietējo pieprasījumu, bet arī sekmīgi eksportē PVC un alumīnija logus un durvis uz citām ES valstīm, turpinot nodrošināt augstu un ES prasībām atbilstošu izstrādājumu kvalitāti.

Vērtības

Zilā krāsa mūsu logo simbolizē sadarbību, saprāta spēku, lojalitāti. Savukārt zaļā - dabas krāsa, simbolizē mieru, harmoniju un izaugsmi. Mūsu ražotne atrodas zaļā vietā blakus zilam Burtnieku ezeram. Mums ir svarīgi, lai tas, ko mēs ražojam, būtu ne tikai augstas kvalitātes izstrādājums, bet lai tas būtu nekaitīgs apkārtējai videi un cilvēkiem.

Tieši tādēļ PVC profili, ko izmantojam savu logu ražošanai, nesatur ne kaitīgus savienojumus, ne svinu. Tie ir pilnībā otrreiz pārstrādājami, turklāt tos var pārstrādāt pat vairāk kā 8 reizes, materiālam saglabājot savas īpašības. Šīs plastmasas kalpošanas laiks pārsniedz 60 gadus un tas ir viens no ilgtspējīgākajiem materiāliem, kas šobrīd pieejami. Profili 100% tiek ražoti Vācijā, uzņēmumā Profine GmbH.

Profine GmbH ir Eiropas līderis logu profilu ražošanā. Ražošanas process un gala produkts pilnībā atbilst vides aizsardzības prasībām. Sertifikāts, kas izsniegts šai ražotnei, apliecina, ka Jūs nopirksiet dabai draudzīgus un augstas kvalitātes logus, kas atbilst visām tehniskajām prasībām. Turklāt tie ilgi kalpos, nodrošinās daudz labāku siltumizolāciju, būs noturīgāki pret laika apstākļu ietekmi, atšķirsies ar labākas kvalitātes virsmu matēto spīdumu. Šī ražotāja profiliem ir 20 gadu kvalitātes garantija.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logi Skatīt vairāk   Logi Skatīt vairāk      Plastikāta logi, PVC logi Skatīt vairāk   Durvis       Plastikāta durvis, PVC durvis       Durvju uzstādīšana, montāža    Furnitūra       Durvju furnitūra       Logu furnitūra    Logu un durvju izgatavošana, montāža Skatīt vairākPVC logu un durvju remonts    PVC logu un durvju furnitūras nomaiņa    PVC logu un durvju blīvgumiju nomaiņa Palodzes    Kokskaidu palodzes    PVC palodzes    Ārējās palodzes KBE 70, KBE 76AD, KBE 88 (KBE profili) CONTEGA, Penosil, SIGA montāžas lentas (Montāžas lentas) Roto NT furnitūra (Logu furnitūra) Winkhaus furnitūra (Logu furnitūra)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 33423
Meklēšanas rezultātos parādīts : 287060


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Visi banneri