Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

Raiņa iela 14, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63182061
(+371) 29149340
(+371) 29431160
(+371) 29335148
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Darba laiks: Strādājam katru darba dienu no 7:00 - 19:00, Nestrādājam svētku dienās, sestdienās un svētdienās.

Vadītājas Dina Tauriņas pieņemšanas laiki:
Apmeklētāju pieņemšana klātienē, iepriekš vienojoties pa tālr.: +371 29149340
vai e-pastā: ziluks@tukums.lv
Vecākiem – elektroniskā saziņa Eliis- vietnē

Iestādes himna:
Pasaule liela, pasaule plaša
Mēs iesim Zīļu vīriņam līdzi,
Lai ik uz soļa aizraujas dvaša,
Un gudrs prāts mums piepalīdz!

Pirmskolas izglītības iestāde „Zīļuks” ir pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde, kas darbojas jau kopš 1978. gada 6. janvāra. Tiek piedāvātas trīs licenzētas mācību programmas:
1. Pirmsskolas izglītības programma – 01011111
2. Speciālā pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar valodas traucējumiem – 01015511
3. Speciālā pirmsskolas izglītības programma ar jauktiem attīstības traucējumiem-01015611

Mums ir 11 grupas, kuras apmeklē 185 bērni, no tiem 79 ir 5-6 gadīgie bērni. Katrā grupā strādā divi skolotāji un viens skolotāja palīgs. Par bērnu muzikālo un fizisko attīstību rūpējas mūzikas un sporta skolotājas. Par bērnu vispusīgu attīstību un runas korekciju rūpējās speciālais pedagogs, Montesori pedagogs un logopēds. Iestādes darbs orientēts uz bērnu vispusīgu attīstību, radot attīstošu vidi bērnu darbībai, lai bērnu sagatavotu pamatizglītības uzsākšanai.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnudārzi, Pirmsskolas izglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8090
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31950


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Visi banneri