Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

Raiņa iela 14, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63182061
(+371) 29149340
(+371) 29431160
(+371) 29335148
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Darba laiks: Strādājam katru darba dienu no 7:00 - 19:00, Nestrādājam svētku dienās, sestdienās un svētdienās.

Vadītājas Dina Tauriņas pieņemšanas laiki:
Apmeklētāju pieņemšana klātienē, iepriekš vienojoties pa tālr.: +371 29149340
vai e-pastā: ziluks@tukums.lv
Vecākiem – elektroniskā saziņa Eliis- vietnē

Iestādes himna:
Pasaule liela, pasaule plaša
Mēs iesim Zīļu vīriņam līdzi,
Lai ik uz soļa aizraujas dvaša,
Un gudrs prāts mums piepalīdz!

Pirmskolas izglītības iestāde „Zīļuks” ir pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde, kas darbojas jau kopš 1978. gada 6. janvāra. Tiek piedāvātas trīs licenzētas mācību programmas:
1. Pirmsskolas izglītības programma – 01011111
2. Speciālā pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar valodas traucējumiem – 01015511
3. Speciālā pirmsskolas izglītības programma ar jauktiem attīstības traucējumiem-01015611

Mums ir 11 grupas, kuras apmeklē 185 bērni, no tiem 79 ir 5-6 gadīgie bērni. Katrā grupā strādā divi skolotāji un viens skolotāja palīgs. Par bērnu muzikālo un fizisko attīstību rūpējas mūzikas un sporta skolotājas. Par bērnu vispusīgu attīstību un runas korekciju rūpējās speciālais pedagogs, Montesori pedagogs un logopēds. Iestādes darbs orientēts uz bērnu vispusīgu attīstību, radot attīstošu vidi bērnu darbībai, lai bērnu sagatavotu pamatizglītības uzsākšanai.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnudārzi, Pirmsskolas izglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8093
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31950


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Visi banneri