Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SPA Estonia, SPA viesnīca

SPA Estonia, SPA viesnīca

A.H.Tammsaare puiestee 4a, Pärnu, Pärnu maakond, Eesti, 80010
(+372) 4476905
(+372) 4476901
Apraksts
SPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras. SPA Estonia saviem klientiem piedāvā pakalpojumus jau vairāk kā 15 gadus. Atrodamies 2 min gājienā no Pērnavas pilsētas pludmales. Kopā mūsu SPA centru veido 3 korpusi, kuri savā starpā ir savienoti un ērti pieejami. Katram pacientam mūsu centra speciālisti sastādīs individuālo ārstniecības pakalpojumu paketi. Tajā pašā laikā Jūs variet izvēlēties kādu no jau esošajām procedūru paketēm - Ārstēšanas pakete, - Spēcinošā/uzmundrinošā pakete, - Masāžas pakete, - Veselīga diena Igaunijā - pakete Ārstēšanai ar aukstumu. Mūsdienīgās ārstniecības metodes, lieliskais apkalpošanas serviss un mājīgā gaisotne SPA Estonia viesnīcās ļaus Jums patīkami atpūsties un nostiprināt veselību!
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRehabilitācijas centri Skatīt vairākAtpūta un izklaide Igaunijā    Pērnava Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   1-vietīgi numuri    2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Luksa numuri    Ģimenes numuri Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSPA    Saunu un baseinu centrs (Ūdens relaksācijas centrs) Skatīt vairāk   Saunas    tvaika pirts (Turku pirts) Skatīt vairāk   Somu pirts, Sāls pirts (Pirtis) Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairākTrenažieru zāles Rehabilitācija Skatīt vairāk   Hidroterapija, ūdensdziedniecība    Masāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairāk      Kāju pēdu punktveida masāža (Pēdu masāža)19.21 € Skatīt vairāk      Zemūdens masāža9.96 € Skatīt vairāk   Ārstnieciskā vingrošana4.98 € Skatīt vairāk   Ūdens aerobika4.98 € Skatīt vairāk   Limfodrenāža Skatīt vairāk   Ozokerīts8.54 € Skatīt vairāk   Parafīna procedūras rokām7.11 € Skatīt vairākSkaistumkopšana Skatīt vairākSolāriji Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54981
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1461742


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Visi banneri