Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RC Auto , autoserviss

RC Auto , autoserviss

Krustabaznīcas iela 12a, Rīga, Latvija
(+371) 66100111
(+371) 29995099
(+371) 66100111
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Autoservisa aprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, iegādātas pilnīgi jaunas Eiropas Savienībā ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu. Mūsu autoserviss ir piemērots autovadītājiem, kuri ikdienā daudz pārvietojas ar automašīnu un vēlas saņemt ātru un profesionālu apkalpošanu Rīgas centrā. Mēs piedāvājam saprātīgu cenu remontdarbiem un auto rezerves daļām. Mēs izvēlamies tikai kvalitatīvas rezerves daļas. Mēs pievēršam lielu uzmanību remontdarbu un izmantojamo materiālu kvalitātei. Mūsu uzņēmumā strādā tikai pieredzējuši speciālisti un tādēļ, mēs droši varam jums dot garantiju par padarītajiem darbiem. Pie mums veikto remontdarbu vēsture par jūsu automašīnu tiek saglabāta arhīvā, kas dod iespēju izsekot iepriekš veiktajiem remontdarbiem mūsu autoservisā. Klientiem ir pieejams bezmaksas WI-FI internets. Pastāvīgie klienti un uzņēmumi, kuru autobāzes remontu veic mūsu autoservisā, saņem patstāvīgu atlaidi 10% apmerā.
Zīmoli
DunloppirelliKUMHO_TYRESAGIPSava
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts Skatīt vairākAuto riepas, riepu tirdzniecība Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība Ritošās daļas remonts Dzinēju un transmisijas diagnostika un remonts Auto diagnostika Eļļas maiņa Bremžu sistēmas maiņa Metināšana, metināšanas darbi Virsbūves remonts Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa Ātrumkārbu remonts Starteru un ģeneratoru remonts Auto riepu serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50233
Meklēšanas rezultātos parādīts : 976597

Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Visi banneri