Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika

Big Ben, nocenota sadzīves tehnika

Krasta iela 11/13, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 26620222
(+371) 67381022
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Lielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Lai izvairītos no starpgadījumiem, paskaidrojam – kas ir nocenota prece. Nocenota prece ir prece, kura: Prece bija bojāta transportējot (prece nopirkta, bet piegādājot bojāta, tādēļ atgriezta); Bijis un novērsts rūpniecisks defekts (prece ir jauna, bet ir bijusi bojāta kāda detaļa); Atgriezta garantijas laikā; Var būt bijusi iepriekš lietošanā. Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas (nav bijušas lietošanā), taču skaitās kā lietotas, jo kāds tās pirms tam ir iegādājies, taču pēc tam no pirkuma atteicies.
Zīmoli
liebherrjohn_lewishotpointfagorecozonede_dietrich
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSadzīves tehnika Skatīt vairākSadzīves tehnikas remonts, rezerves daļas Elektropreces Mazā sadzīves tehnika Sadzīves tehnikas tirdzniecība Skatīt vairāk   Iebūvētā virtuves tehnika    Trauku mazgājamās mašīnas Skatīt vairāk   Nocenota sadzīves tehnika    Ledusskapji    Elektriskās, gāzes virsmas Skatīt vairāk   Virtuves plītis, cepeškrāsnis Skatīt vairāk   Kafijas automāti    Indukcijas virsmas    Vīna skapji    Elektriskās plītis    Ledusskapji    Atvērtās cepeškrāsnis, grilli Skatīt vairāk   Mikroviļņu krāsnis Skatīt vairāk   Veļas mazgājamās mašīnas Skatīt vairāk   Virtuves tvaika nosūcēji Skatīt vairāk   Veļas žāvētāji Skatīt vairākAudio un videotehnika    Televizori un piederumi    LCD TV Skatīt vairāk   DVD atskaņotāji Skatīt vairākEkolietas Ecozone Skatīt vairāk   Ekobumbas    Eko traipu noņēmēji    Žāvētājbumbas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 86953
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1040177


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Visi banneri