Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lotes Toys, veikals

Lotes Toys, veikals

Babītes iela 3, Babīte, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvija
(+371) 22020403
(+371) 25441127
(+371) 25441172
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Bieži vecāki uzskata, ka rotaļlietas domātas, lai bērnu izklaidētu un lai mazais mūs pēc iespējas ilgāk atstātu mierā, tāpēc šķiet, ka mantu ir par daudz. Taču - cik no tām ir bērna attīstību veicinošas, izglītojošas un "stipras"? SIA "Lotes Toys" ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas. Lietām, kas atrodas mums apkārt, ir ļoti liela nozīme mazā ķipara attīstībā. Veidojot pareizu apkārtējo vidi, bērns var iemācīties visu. Rotaļāšanās mazam bērnam ir tikpat nopietns uzdevums, kā pieaugušajiem darbs. Ar rotaļlietu palīdzību bērns iemācās domāt, runāt, rakstīt, pazīt krāsas, formas un burtus, rēķināt un apgūt kustību un koordinācijas mākslu. Koka un citu dabīgu materiālu rotaļlietām ir īpaša nozīme. Arī bērniem, kuriem ir valodas vai runas traucējumi, speciālisti iesaka tieši dabīgo materiālu rotaļlietas. Pirkstu galos ir daudz nervu, kas saistīti ar runas un redzes centriem, tādēļ arī taustes maņai ir milzīga nozīme gan bērna fiziskajā, gan garīgajā attīstībā. Audzināsim mūsu bērnus kopā! Jūsu Lotes Toys
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47110
Meklēšanas rezultātos parādīts : 203237


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Visi banneri