Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hutor Group

Hutor Group

Dzelzceļa iela 1, Līvāni, Līvānu novads, Latvija, LV-5316
(+371) 29401517
(+447) 932583350
Apraksts

Atpūtas komplekss – 2 viesu nami Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts – gaida Jūs gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas – pašu dīķī. Aso izjūtu cienītāji var izmantot deltaplānu, kvadriciklus un divriteņus, bet nošķirtībai neskartajā dabas stūrītī ir pat sava „Bagātību sala”. Ir vieta treileru un telšu izvietošanai. Gaidām Jūs.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNekustamie īpašumi Skatīt vairāk   Salas Skatīt vairāk   Apbūves zemes gabali    Īpašumi pie ūdeņiem Skatīt vairākEkskursijas Atpūtas kompleksi Skatīt vairākLauku tūrisms Skatīt vairākNaktsmītnes    GULBJI (Viesu nami) Skatīt vairāk   Viesu mājas    Viesnīcas    Telšu vietas Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums Pirtis Skatīt vairāk   Saunas Banketu zāles un telpas svinībām Restorāni Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kvadracikliem Skatīt vairāk   Velomaršruti    Velosipēdi    Medības un makšķerēšana Skatīt vairāk      Karpu dīķi Atpūta pie dabas Skatīt vairākAtpūta un izklaide Latgalē Skatīt vairākAtpūta pie ezeriem Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairāk   Atpūta pie Rušona ezera    Atpūta pie upēm    Peldvietas Izklaides lidojumi Skatīt vairāk   Deltaplāni    Helikopteris Skatīt vairākAtpūta uz ūdens    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri Karjeri    Grants, smilts, akmens ieguve    Sapropelis    Kūdra    Dolomīts
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48387
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2711660

Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Visi banneri