Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jerevan, viesnīca

Jerevan, viesnīca

M. K. Čiurlionio gatvė 128, Druskininkai, Druskininkų savivaldybė, Alytaus rajono, Lietuva
(+370) 31355554
(+370) 31355554
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Trīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna (1 lukss, 2 mini lukss, 6 divvietīgi un 1 trīsvietīgs numurs). Moderna viesnīca, kas atrodas netālu no pilsētas, skaistu mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Ir droša autostāvvieta, garāžas, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vieta. Mūsu teritorijā ir mini kempings telšu vietām un camperiem. Jūsu ērtībai tiek organizētas ekskursijas uz Druskininkai un citām pilsētās. Rezervējam vietas un aizvedam uz Druskininku Veselības centru, Ūdens parku, SPA centru. Papildus pakalpojumi: masieris, slēpju noma, velosipēdu noma, automašīnu noma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta un izklaide Lietuvā Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri       Luksa numuri       3-vietīgi numuri    Telšu vietas Restorāni Skatīt vairāk   Armēņu virtuve Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Auto noma Velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41721
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1129993

latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Visi banneri