Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lonas Latvija, SIA, veikals

Lonas Latvija, SIA, veikals

Domina-Shopping, Ieriķu iela 3, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 23378430
Pirmdiena10:00 - 21:00
Otrdiena10:00 - 21:00
Trešdiena10:00 - 21:00
Ceturdiena10:00 - 21:00
Piektdiena10:00 - 21:00
Sestdiena10:00 - 21:00
Svētdiena10:00 - 21:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

LONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs.

Visa LONAS produkcija ir īpaši pielāgota jūsu vajadzībām un izstrādāta kopā ar ārstiem, kineziterapeitiem un pazīstamiem produktu dizaineriem.
Kopš 1993. gada LONO produkti ir izstrādāti, ražoti un uzlaboti veselīgākam un labākam miegam. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs.
Ražošanā izmantotie materiāli ir īpaši gaisa caurlaidīgi, pilnīgi nekaitīgi un piemēroti pat zīdaiņiem (sertifikāts Oeco-tex®).
LONAS matrači ir sarežģīti izstrādājumi, kas apvieno daudzas mūsdienīgas tehnoloģijas. Lai nodrošinātu vislabākās ekspluatācijas īpašības un ilgmūžību, mēs piedāvājam īpaši šiem matračiem radītas LONAS gultas. LONAS gultas tiek ražotas atbilstoši paaugstinātām ilgmūžības un gaisa caurlaidības prasībām.
LONAS HOME mājas tekstilu veido dizaineri, izmantojot dabiskus audumus: gultas veļas komplekti un palagi kalpos ilgi, un krāsas un raksti priecēs katru reizi, kad skatāties uz guļamistabu. Unikāli izstrādāti gultas pārklāji, mājas smaržas, sildoši paklāji vai rotaļīgi pufi guļamistabas un mājas mājīgumam. LONAS HOME piedāvā stilīgus dvieļus un mīkstus, pūkainus peldmēteļus.
Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMatraču tirdzniecība Skatīt vairāk   Matrači Skatīt vairāk   Virsmatrači Skatīt vairāk   Bērnu matrači Skatīt vairākGuļamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Gultas Skatīt vairākGultas veļa un piederumi Skatīt vairāk   Gultas veļa Skatīt vairāk   Spilveni Skatīt vairāk   Palagi Skatīt vairāk   Segas Skatīt vairāk   Gultas vēļa bērniem    Gultas pārklāji Skatīt vairākGuļamistabas aksesuāri Skatīt vairākMājas tekstils Skatīt vairāk   Dvieļi Skatīt vairāk   Pledi Skatīt vairāk   Halāti Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12902
Meklēšanas rezultātos parādīts : 113205


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Visi banneri