Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DāvanuServiss.lv

DāvanuServiss.lv

Brīvības gatve 197a/36, 4. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26699899
T/c SPICE veikals: 20620079 - veikala darba laiks (I-VII 10:00-22:00) spice@davanuserviss.lv
T/c Rīga Plaza veikals: 26181718 - veikala darba laiks (I-VII 10:00-21:00) rigaplaza@davanuserviss.lv
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

DāvanuServiss.lv ir lielākais piedzīvojumu dāvanu interneta veikals Latvijā. Piedāvājam vairāk kā 1000 emociju un piedzīvojumu dāvanas. Dāvanu kartes varat iegādāties gan sev, gan saviem draugiem un mīļajiem. Nopērkot un uzdāvinot kādam mūsu dāvanu karti, saņēmējs neredzēs tās cenu, bet gan piedzīvojumu, kas viņam ir uzdāvināts. Mūsu piedāvājumā ir SPA procedūras, masāžas, sporta aktivitātes, romantiski piedzīvojumi, restorānu apmeklējumi, VIP piedzīvojumi, u.c. skaistas un aizraujošas dāvanas. Piedāvājumu klāstā atradīsiet visdažādākās idejas, kas Jūsu svētkus padarīs neaizmirstamus. DāvanuServiss.lv pastāvīgi palielina savu dāvanu klāstu, lai katrs varētu atrast sev piemērotāko! Ja ir kādi jautājumi, droši varat zvanīt un rakstīt. Būsim priecīgi palīdzēt!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDāvanu kartes Skatīt vairākInterneta veikali Dāvanas Apmācības Biznesa dāvanas Pasūtījumu piegāde Latvijā Skaistumkopšana    SPA Pedikīrs    Kosmetoloģija    Make-up    Masāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairāk   Klasiskā masāža    Aromterapijas masāža    SPA ceļojumi Skatīt vairāk   Pirts procedūras Maizes cepšana Dāvanas gardēžiem Skatīt vairākPiedāvājumi bērniem    Atrakcijas Skatīt vairāk   Piedzīvojumu parki Romantiskas dāvanas Skatīt vairāk   Kāzu dāvanas Aktīvā atpūta Skatīt vairākIzbraucieni ar kvadracikliem Boulings    Peintbols    Ekstrēmā atpūta Skatīt vairāk   Izklaides lidojumi Skatīt vairāk   Lidojumi ar gaisa baloniem    Izjādes ar zirgiem    Izbraucieni ar ūdens motocikliem    Izbraucieni ar sniega motocikliem    Braucieni suņu pajūgos Skatīt vairāk   Lidojumi    Izbraucieni ar jahtām    Vindsērfings    Kiteboards
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 175617
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1392375

220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Visi banneri