Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nemuno Turas, viesu nams

Nemuno Turas, viesu nams

Gėlių gatvė 50, Ringaudai, Ringaudų seniūnija, Kauno rajono, Kauno apskritis, Lietuva
(+370) 61597885
(+370) 37563766
(+370) 61420339
(+370) 37563863
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Nemuno Turas ( Nemūnas Ceļojums) aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Pavisam tuvu ir pārtikas preču veikals, kafejnīca-bārs. Lai nokļūtu Kauņas centrā ir nepieciešamas 15 min. Blakus ir starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5), tādēļ ir ērti apstāties, ceļojot ar automašīnu. Netālu ir autošosejas sacensību trase „Nemuno žiedas” („Nemūnas zieds”), Lietuvas Lauksaimniecības universitātes izstāžu centrs „Agrobalt”, zirgu sporta centrs, divriteņu trases, vietas zvejošanai un peldvietas, iespējama kuģošana Nemūnā un Kauņas līču jomā. Viesiem paredzētas istabas ar ērtībām, bezmaksas internetu Vi-Fi, TV, virtuvi, pirti. Ir sporta spēļu laukumi ar inventāru, divriteņi u.c. Lieliskais ceļu tīkls ļauj veikt vienas dienas ceļojumu uz Viļņu, Traķu pili, Grūta skulptūru parku, ūdens izpriecu parku Druskininkos, Etnogrāfisko brīvdabas muzeju Rumšišķēs, Krustu kalnu pie Šauļiem un pat uz Piejūras kūrortiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPasākumu organizēšana Tūrisms Tūrisma aģentūras    Atpūta un izklaide Lietuvā Skatīt vairāk   Ekskursijas    Lauku tūrisms Naktsmītnes    Viesu nami Skatīt vairāk      Virtuve       2-vietīgi numuri Telpas konferencēm un semināriem Pirtis    Krievu pirts Aktīvā atpūta    Izbraucieni ar jahtām    Izbraucieni ar laivām    Velomaršruti    Izjādes ar zirgiem    Sporta spēļu laukumi Atpūta pie dabas    Atpūta uz ūdens    Makšķerēšana    Bērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47658
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1822081

Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Visi banneri