Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nemuno Turas, viesu nams

Nemuno Turas, viesu nams

Gėlių gatvė 50, Ringaudai, Ringaudų seniūnija, Kauno rajono, Kauno apskritis, Lietuva
(+370) 61597885
(+370) 37563766
(+370) 61420339
(+370) 37563863
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Nemuno Turas ( Nemūnas Ceļojums) aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Pavisam tuvu ir pārtikas preču veikals, kafejnīca-bārs. Lai nokļūtu Kauņas centrā ir nepieciešamas 15 min. Blakus ir starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5), tādēļ ir ērti apstāties, ceļojot ar automašīnu. Netālu ir autošosejas sacensību trase „Nemuno žiedas” („Nemūnas zieds”), Lietuvas Lauksaimniecības universitātes izstāžu centrs „Agrobalt”, zirgu sporta centrs, divriteņu trases, vietas zvejošanai un peldvietas, iespējama kuģošana Nemūnā un Kauņas līču jomā. Viesiem paredzētas istabas ar ērtībām, bezmaksas internetu Vi-Fi, TV, virtuvi, pirti. Ir sporta spēļu laukumi ar inventāru, divriteņi u.c. Lieliskais ceļu tīkls ļauj veikt vienas dienas ceļojumu uz Viļņu, Traķu pili, Grūta skulptūru parku, ūdens izpriecu parku Druskininkos, Etnogrāfisko brīvdabas muzeju Rumšišķēs, Krustu kalnu pie Šauļiem un pat uz Piejūras kūrortiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPasākumu organizēšana Tūrisms Tūrisma aģentūras    Atpūta un izklaide Lietuvā Skatīt vairāk   Ekskursijas    Lauku tūrisms Naktsmītnes    Viesu nami Skatīt vairāk      Virtuve       2-vietīgi numuri Telpas konferencēm un semināriem Pirtis    Krievu pirts Aktīvā atpūta    Izbraucieni ar jahtām    Izbraucieni ar laivām    Velomaršruti    Izjādes ar zirgiem    Sporta spēļu laukumi Atpūta pie dabas    Atpūta uz ūdens    Makšķerēšana    Bērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48029
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1836324


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Visi banneri