Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Magma, SIA

Magma, SIA

Katrīnas dambis 18a, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67790700 - ofiss
(+371) 26338842 - ofiss
(+371) 27803855 - e-veikals
(+371) 67790712 - salons
(+371) 67790714
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Magma, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003284410
Juridiskā adrese : Katrīnas dambis 18a, Rīga, LV-1045
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

MAGMA SIA, Santehnikas tirdzniecība un ražošana.

SIA „Magma” dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā.

Atrašanās vieta ir Rīgā, Katrīnas dambī 18a, SIA „Magma” teritorijai Pētersalā aizņemot 8117 m², kur atrodas galvenais birojs, noliktavas un 400 m² liela ekspozīcijas zāle – veikals salons. SIA „Magma” ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Ir iespējams pasūtīt preci arī www.magma.lv internet-veikalā ar piegādi.
SIA „Magma” sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika Skatīt vairāk   Ūdens maisītāji Skatīt vairāk   Bidē maisītāji Skatīt vairāk   Dušas maisītāji Skatīt vairāk   Iebūvējamie vannas maisītāji Skatīt vairāk   Izlietnes maisītāji Skatīt vairāk   Jaucējkrāni Skatīt vairāk   Maisītāji ar sensoru    Maisītāji ar termostatu    Maisītāji virtuvei    Sienā iebūvējami maisītāji    Maisītāji ar sensoru    Ūdens dozatori    Ūdens maisītāju komplekti    Vannas maisītāji    Virtuves maisītāji    Keramiskie WC podi Skatīt vairāk   Izlietnes Skatīt vairāk   Virtuves izlietnes Skatīt vairāk   Dušas kabīnes Skatīt vairāk   Vannas Skatīt vairāk   Masāžas dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Lokanie un stingri pievadi santehnikai Skatīt vairākVannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas aksesuāri Skatīt vairāk   Dvieļu žāvētāji Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika Ūdensapgāde un kanalizācija    Ārējā un iekšējā kanalizācija Ražots Latvijā Santehnikas ražošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16826
Meklēšanas rezultātos parādīts : 237556


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Visi banneri