Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Magma, SIA

Magma, SIA

Katrīnas dambis 18a, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67790700 - ofiss
(+371) 26338842 - ofiss
(+371) 27803855 - e-veikals
(+371) 67790712 - salons
(+371) 67790714
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Magma, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003284410
Juridiskā adrese : Katrīnas dambis 18a, Rīga, LV-1045
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

MAGMA SIA, Santehnikas tirdzniecība un ražošana.

SIA „Magma” dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā.

Atrašanās vieta ir Rīgā, Katrīnas dambī 18a, SIA „Magma” teritorijai Pētersalā aizņemot 8117 m², kur atrodas galvenais birojs, noliktavas un 400 m² liela ekspozīcijas zāle – veikals salons. SIA „Magma” ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Ir iespējams pasūtīt preci arī www.magma.lv internet-veikalā ar piegādi.
SIA „Magma” sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika Skatīt vairāk   Ūdens maisītāji Skatīt vairāk   Bidē maisītāji Skatīt vairāk   Dušas maisītāji Skatīt vairāk   Iebūvējamie vannas maisītāji Skatīt vairāk   Izlietnes maisītāji Skatīt vairāk   Jaucējkrāni Skatīt vairāk   Maisītāji ar sensoru    Maisītāji ar termostatu    Maisītāji virtuvei    Sienā iebūvējami maisītāji    Maisītāji ar sensoru    Ūdens dozatori    Ūdens maisītāju komplekti    Vannas maisītāji    Virtuves maisītāji    Keramiskie WC podi Skatīt vairāk   Izlietnes Skatīt vairāk   Virtuves izlietnes Skatīt vairāk   Dušas kabīnes Skatīt vairāk   Vannas Skatīt vairāk   Masāžas dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Lokanie un stingri pievadi santehnikai Skatīt vairākVannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas aksesuāri Skatīt vairāk   Dvieļu žāvētāji Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika Ūdensapgāde un kanalizācija    Ārējā un iekšējā kanalizācija Ražots Latvijā Santehnikas ražošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16528
Meklēšanas rezultātos parādīts : 230796

DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Visi banneri