Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Magma, SIA

Magma, SIA

Katrīnas dambis 18a, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67790700 - ofiss
(+371) 26338842 - ofiss
(+371) 27803855 - e-veikals
(+371) 67790712 - salons
(+371) 67790714
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Magma, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003284410
Juridiskā adrese : Katrīnas dambis 18a, Rīga, LV-1045
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

MAGMA SIA, Santehnikas tirdzniecība un ražošana.

SIA „Magma” dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā.

Atrašanās vieta ir Rīgā, Katrīnas dambī 18a, SIA „Magma” teritorijai Pētersalā aizņemot 8117 m², kur atrodas galvenais birojs, noliktavas un 400 m² liela ekspozīcijas zāle – veikals salons. SIA „Magma” ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Ir iespējams pasūtīt preci arī www.magma.lv internet-veikalā ar piegādi.
SIA „Magma” sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika Skatīt vairāk   Ūdens maisītāji Skatīt vairāk   Bidē maisītāji Skatīt vairāk   Dušas maisītāji Skatīt vairāk   Iebūvējamie vannas maisītāji Skatīt vairāk   Izlietnes maisītāji Skatīt vairāk   Jaucējkrāni Skatīt vairāk   Maisītāji ar sensoru    Maisītāji ar termostatu    Maisītāji virtuvei    Sienā iebūvējami maisītāji    Maisītāji ar sensoru    Ūdens dozatori    Ūdens maisītāju komplekti    Vannas maisītāji    Virtuves maisītāji    Keramiskie WC podi Skatīt vairāk   Izlietnes Skatīt vairāk   Virtuves izlietnes Skatīt vairāk   Dušas kabīnes Skatīt vairāk   Vannas Skatīt vairāk   Masāžas dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Lokanie un stingri pievadi santehnikai Skatīt vairākVannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas aksesuāri Skatīt vairāk   Dvieļu žāvētāji Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika Ūdensapgāde un kanalizācija    Ārējā un iekšējā kanalizācija Ražots Latvijā Santehnikas ražošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16822
Meklēšanas rezultātos parādīts : 237556


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Visi banneri