Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lilaste, atpūtas komplekss

Lilaste, atpūtas komplekss

LILASTE.COM, Lilaste, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2160
(+371) 26439830
(+371) 67700358
(+371) 67700358
Juridiskais nosaukums : SIA ''LILASTE.COM''
Reģistrācijas numurs : 40103617551
Juridiskā adrese : Saulkrastu nov.Lilaste,Upmaļi
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

2008. gadā pilnībā renovētais atpūtas komplekss LILASTE.COM ar 100 gultas vietām – tā ir izklaide un atpūta jebkurai gaumei, jebkurā gadalaikā!

Pieveicot tikai 25 km no Rīgas (25 min brauciens pa Via Baltica šoseju), Jūs nokļūstat atpūtas un izklaides kompleksā LILASTE.COM, kurš atrodas pie pasakaina meža ezera „Lilastes” ar dzidru ūdeni un smilšainu pludmali.

Komfortabli trīs zvaigžņu viesnīcu numuri, kempingi un guļbūves namiņi – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.

Banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus Banketu, konferenču un semināru rīkošanai Jums tiek piedāvāta kamīnu zāle (paredzēta 25 cilvēkiem) un lielā zāle (150 cilvēkiem).

Atpūtas kompleksa LILASTE.COM nevainojamā banketu, konferenču un semināru organizācija parūpēsies par visām Jūsu pasākuma niansēm, sastādot grafiku, ietverot svētku maltītes, izklaidi, kā arī dalībnieku/ viesu brīvo laiku.

Šeit Jūs varat pavadīt visu dienu pludmalē, bet vakarā ieturēt gardu maltīti svaigā gaisā vai arī restorānā, kā arī doties izbraucienā ar laivu, baudīt meža ezera saulrietu. 

Vai arī Jūs vēlaties izpērties īstā 2 stāvu guļbūves Krievu pirtī, uzcept šašliku, un pēc tam doties ekstremālā safari ar četrriteņu Monstru pa purvainu apvidu?

Vasaras sezonā apmeklētājiem piedāvājam divriteņu, laivu, katamarānu, kanoe un kvadriciklu nomu, kā arī vizināšanos ar ūdensslēpēm, futbola un volejbola laukumus, un biljardu

Ziemas sezonā Jūs varat izmantot aizsalušo ezeru kā slidotavu, paslēpot pa mežu un izbaudīt zemledus makšķerēšanu.

Nekas tā neuzlādē enerģiju kā atrašanās pie dabas! 

Atpūtas komplekss LILASTE.COM pilnībā atver atpūtas iespējas, ar kurām bagāta Latvijas daba.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi Skatīt vairāk      Futbola laukumi       Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Slidotavas Sporta un tūrisma inventāra noma    Velosipēdu noma    Slidu noma Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk      Atpūta pie Lilastes ezera Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri25 - 60 € Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri45 €    6-vietīgas mājiņas Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Krievu pirts Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 108752
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2517119

Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Visi banneri