Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Krauklīši, viesu nams

Krauklīši, viesu nams

Krauklīši, Tīnūžu pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 26003322
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Piedāvājam jauku un patīkamu atpūtu 20 km no Rīgas – vieta Tīnūži. No veikala Krustceles 1 km līdz Tūrkalnes pagriezienam , nogriežamies uz Tūrkalnes ceļa un tad pēc 2 km un pagrieziens pa labi un labajā pusē redzam koka sētu, dīķi un viesu namu Krauklīši, kas veiksmīgi ir iesācis darbu šogad un kur vienmēr tiks aicināti klusuma un miera meklētājus, ģimenes svētku svinētājus, pirts cienītājus un jautras kompānijas. Krauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā, kurš tika taisīts pāris gadus atpakaļ un ir ar zivīm bagāts. Ir pieejama arī ugunskura un telts vietas. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, lāzeru gaismas, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa gan dejām, gan arī banketu un citu saviesīgu pasākumu svinēšanai līdz 50 cilvēkiem. Ja ir vēlme var vienkārši pasēdēt pie kamīna un izjust ūdens pīpes dūmu priekus. Protams, neaizmirsīsim pašu pirti, kas ir iekārtota tā, lai varētu izmantot gan dīķa atvēsinošo ūdeni, gan arī ledaino pazemes dzīļu ūdeni no ūdens baļļas. 2. stāvā piedāvājam guļvietas 30 personām, kā arī dušas un tualetes. Vēlā vakarā vai agrā rīta patīkami var pavērties pa logu vai iziet uz balkona un pavērot apkārtējo vidi. Un neaizmirsīsim, ka ir iespēja atstāt mūsu pienākumos galda klāšanu, kas pasākumos nebūt nav vismazākais notikums. Gaidīsim Jūs ciemos !! P.S. Pirms braucat skatīties lūdzam sazināties pa kontaktālruni.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk   Telšu vietas Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini Skatīt vairākMakšķerēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 120086
Meklēšanas rezultātos parādīts : 979219

Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri