Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
URALA, viesu māja

URALA, viesu māja

Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 29650974
(+371) 29554175
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesu nams URALA piedāvā : Telpas dažādu svinību organizēšanai (līdz 120 cilvēkiem), īstu krievu pirti, lielu āra terasi ar siltu baseini,kā arī nama otrajā stāvā 8 istabiņas viesiem.Viesiem pieejams TV, DVD, Karaoke, gaismas mūzika.

Jaunā banketu zāle Jauna banketu zāle 100 cilvekiem ar divam izejam uz terasem. Liela,plaša,gaiša zāle. Ideāla vieta kāzu, jubileju svinībām, kā arī semināru un konferences pavadīšanai.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelpas konferencēm un semināriem Jaunā zāle (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām    Vietas kāzu svinībām    Galdu klāšana Atpūta pie dabas    Piknika vietas    Bērnu rotaļu laukumi Naktsmītnes    Viesu mājas    Jaunlaulāto mājiņas Pirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Karaoke Dzīvā mūzika Biljards Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 132969
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1295988

Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Visi banneri