Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons

Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons

Stabu iela 20, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29287612
(+371) 67292392
(+371) 67292392
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pasaulē, kura katru dienu strauji mainās, jebkura sieviete sapņo būt vienīgā un neatkārtojamā. „Maripol” speciālisti zina, kā īstenot šo sapni. Ekskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu. Katrs roku darba izstrādājums ir piepildīts ar meistaru siltumu un rūpēm. Cepures, kažokādu apmetņi, cimdi sasildīs ķermeni un dvēseli ziemā un pacels garastāvokli rudenī. 23 gadu garumā „Maripol” rūpīgi vēro modes tendences, saglabājot uzticību tradīcijām, lai piedāvātu jums tikai labāko! Nevienu apmeklētāju „Maripol” izstrādājumi neatstās vienaldzīgu. Dizaineru prasmīgās rokas īstenos tieši jūsu sapni!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresCepuru veikals    Cepures Skatīt vairāk      Ādas cepures Skatīt vairāk         Kažokādu cepures Skatīt vairāk            Kažokādu cepures sievietēm Skatīt vairāk            Kažokādu cepures vīriešiem          Bumbuļi no dabīgām kažokādām       Beretes       Platmales Skatīt vairāk      Hūtes       Vasaras cepures Skatīt vairāk      Izejamās cepures Skatīt vairāk      Pižiki Skatīt vairāk      Ausaines Skatīt vairāk      Dejotāju cilindri no filca Skatīt vairāk      Tautastērpu cepures Šūšana, šūšanas pakalpojumi    Cepuru izgatavošana Skatīt vairāk   Cepuru remonts un tīrīšana       Cepuru tīrīšana ar rokām    Kažokādas izstrādājumu labošana    Rāvējslēdzēju pāršūšana    Oderes maiņa    Dubļonku, plikādas kažoku remonts Aksesuāri Skatīt vairāk   Šalles    Zīda lakati    Dūraiņi no aitādas Skatīt vairāk   Apmetņi    Vestes apkakles    Mainām kažokādas apmales vējjaku kapucēm    Muffes    Cimdi, dūraiņi Skatīt vairāk      Ādas cimdi Skatīt vairāk      Ādas cimdi ar dabīgas aitādas oderējumu Kažokādas izstrādājumi    Plikādas kažoki    Dubļonkas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46100
Meklēšanas rezultātos parādīts : 376189


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Visi banneri