Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līgatnes Zemturi, viesu nams

Līgatnes Zemturi, viesu nams

Zemturi, Līgatnes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4108
(+371) 29482791 - pirms ierašanās - zvanīt
Juridiskā adrese : Briņķi, Līgatnes pagasts
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV48HABA0551036269102
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atpūtas bāze ZEMTURI atrodas vienā no gleznainākajiem Latvijas novadiem - Līgatnē. 

Braucot pa Rīgas-Veclaicenes šoseju pie Līgatnes nogriežoties pēc ceļa zīmes.

Attālums līdz atpūtas bāzei:

  • 75,0 km no Rīgas
  • 24,0 km no Siguldas 
  • 22,0 km no Cēsīm

Komplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā. Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve. Atpūtas komplekss atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība teritorijā nenotiek. 

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasībām gan lieliem, gan maziem.

Atpūtas bāzē:

  •     Kāzām, semināriem 

1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. 

Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām.

  • Pirtis

1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā:

  • telpa atpūtai
  • svinībām ar virtuves stūrīti
  • universāla pirts ar malkas apkuri
  • duša, tualete, ģērbtuve

2. stāvā:

  • trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām

Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem

2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.

3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām

  • Kempings

Kempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete

2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.

3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai60 € Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk      Spāņu māja (7-vietīgas mājiņas)45 € Skatīt vairāk      Kamīnmāja (6-vietīgas mājiņas)līdz 64.03 € Skatīt vairāk      Mednieku (5-vietīgas mājiņas)45 € Skatīt vairāk         Pieslēgums pie elektrības          Dzeramā ūdens uzpildīšana          Kanalizācijas pieņemšana    Brīvdienu mājas40 - 110 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 €    Treileru pieslēgums Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Terases atpūtai un svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Svinību mājas Skatīt vairāk   Kamīnzāleno 110 € Skatīt vairāk   Galdu klāšana10 - 22 € Skatīt vairākLauku pirts (Pirtis) Skatīt vairākkoka kubls (baļļa) (Saunas)50 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Laivu noma, īre3 € Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairākSporta spēļu laukumi    Basketbola laukumi    Volejbola laukumi Atrakciju parki, Atrakcijas Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 97873
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2212374

Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri