Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Laimes ligzda, atpūtas komplekss

Laimes ligzda, atpūtas komplekss

Lejas Astītes, Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 29158821
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ja gribat atpūsties, izklaidēties vai pasportot, brauciet uz Laimes ligzdu. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu.

Atpūtas komplekss atrodas 80 km no Rīgas un 8 km no Cēsīm- gleznainā Vidzemes lauku ainavā.Tikai 10 minūšu braucienā no mums ir Žagarkalns un Ozolkalns. Guļbūves ēka atrodas starp pakalniem un mežiņiem, kuri spoguļojas 5 dīķos. Viesu nama lielajā mājā ir divas zāles, pirts ar malku kurināma, pie kuras ir arī baseins.Viesus izvietojam gan divvietīgās istabiņās, gan arī uz papildvietām. Mums tagad ir 48 gultas vietas un līdz 70 ar papildvietām.

Latviskus un saprotamus ēdienus no vietējiem produktiem gatavo "Lustīgie Meistari" jebkuram atzīmēšanas cienīgam pasākumam. Viesību zālē ir iespēja uzņemt 65 viesus.

Ja esat neliela draugu kompānija, kam kas svinams, vai vienkārši gribat atpūsties no pilsētas steigas - jūsu rīcībā kamīnzāle līdz 30 vietām, pirts un mājīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, jo Žagarkalna slēpju trase no mums ir tikai 7 kilometrus. Ja vēlaties sarīkot ballīti savam darba kolektīvam – varat noīrēt visu kompleksu ( lielā zāle, kamīnzāle, pirts un 25 guļvietas istabiņās). Mēs saklāsim svētku galdu, atbilst Jūsu vēlmēm, piedāvājam gan tradicionālu, gan eksotisku ēdienkarti.

Kas gan var būt labāks par kāzām ”Laimes ligzdā”? …. Tikai svinamais datums jārezervē ļoti savlaicīgi.

Atsevišķas istabiņas (katra ar savu nosaukumu) romantikas cienītajiem varam izīrēt tikai darba dienās, vai svētdienas vakaros.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLaimes ligzda (Viesu nami) Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Atpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Vakara (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Mākoņu (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Stārķu (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Lielā rīta (3-vietīgi numuri) Skatīt vairākBrīvdienu mājas    Saulrieta (5-vietīgi numuri) Skatīt vairāk1-vietīgi numuri Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 116401
Meklēšanas rezultātos parādīts : 783967


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Visi banneri