Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Laimes ligzda, atpūtas komplekss

Laimes ligzda, atpūtas komplekss

Lejas Astītes, Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 29158821
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ja gribat atpūsties, izklaidēties vai pasportot, brauciet uz Laimes ligzdu. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu.

Atpūtas komplekss atrodas 80 km no Rīgas un 8 km no Cēsīm- gleznainā Vidzemes lauku ainavā.Tikai 10 minūšu braucienā no mums ir Žagarkalns un Ozolkalns. Guļbūves ēka atrodas starp pakalniem un mežiņiem, kuri spoguļojas 5 dīķos. Viesu nama lielajā mājā ir divas zāles, pirts ar malku kurināma, pie kuras ir arī baseins.Viesus izvietojam gan divvietīgās istabiņās, gan arī uz papildvietām. Mums tagad ir 48 gultas vietas un līdz 70 ar papildvietām.

Latviskus un saprotamus ēdienus no vietējiem produktiem gatavo "Lustīgie Meistari" jebkuram atzīmēšanas cienīgam pasākumam. Viesību zālē ir iespēja uzņemt 65 viesus.

Ja esat neliela draugu kompānija, kam kas svinams, vai vienkārši gribat atpūsties no pilsētas steigas - jūsu rīcībā kamīnzāle līdz 30 vietām, pirts un mājīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, jo Žagarkalna slēpju trase no mums ir tikai 7 kilometrus. Ja vēlaties sarīkot ballīti savam darba kolektīvam – varat noīrēt visu kompleksu ( lielā zāle, kamīnzāle, pirts un 25 guļvietas istabiņās). Mēs saklāsim svētku galdu, atbilst Jūsu vēlmēm, piedāvājam gan tradicionālu, gan eksotisku ēdienkarti.

Kas gan var būt labāks par kāzām ”Laimes ligzdā”? …. Tikai svinamais datums jārezervē ļoti savlaicīgi.

Atsevišķas istabiņas (katra ar savu nosaukumu) romantikas cienītajiem varam izīrēt tikai darba dienās, vai svētdienas vakaros.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLaimes ligzda (Viesu nami) Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Atpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Vakara (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Mākoņu (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Stārķu (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Lielā rīta (3-vietīgi numuri) Skatīt vairākBrīvdienu mājas    Saulrieta (5-vietīgi numuri) Skatīt vairāk1-vietīgi numuri Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 115946
Meklēšanas rezultātos parādīts : 777013

220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Visi banneri