KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Laimes ligzda, atpūtas komplekss

Laimes ligzda, atpūtas komplekss

Lejas Astītes, Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 29158821
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Ja gribat atpūsties, izklaidēties vai pasportot, brauciet uz Laimes ligzdu. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu.

Atpūtas komplekss atrodas 80 km no Rīgas un 8 km no Cēsīm- gleznainā Vidzemes lauku ainavā.Tikai 10 minūšu braucienā no mums ir Žagarkalns un Ozolkalns. Guļbūves ēka atrodas starp pakalniem un mežiņiem, kuri spoguļojas 5 dīķos. Viesu nama lielajā mājā ir divas zāles, pirts ar malku kurināma, pie kuras ir arī baseins.Viesus izvietojam gan divvietīgās istabiņās, gan arī uz papildvietām. Mums tagad ir 48 gultas vietas un līdz 70 ar papildvietām.

Latviskus un saprotamus ēdienus no vietējiem produktiem gatavo "Lustīgie Meistari" jebkuram atzīmēšanas cienīgam pasākumam. Viesību zālē ir iespēja uzņemt 65 viesus.

Ja esat neliela draugu kompānija, kam kas svinams, vai vienkārši gribat atpūsties no pilsētas steigas - jūsu rīcībā kamīnzāle līdz 30 vietām, pirts un mājīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, jo Žagarkalna slēpju trase no mums ir tikai 7 kilometrus. Ja vēlaties sarīkot ballīti savam darba kolektīvam – varat noīrēt visu kompleksu ( lielā zāle, kamīnzāle, pirts un 25 guļvietas istabiņās). Mēs saklāsim svētku galdu, atbilst Jūsu vēlmēm, piedāvājam gan tradicionālu, gan eksotisku ēdienkarti.

Kas gan var būt labāks par kāzām ”Laimes ligzdā”? …. Tikai svinamais datums jārezervē ļoti savlaicīgi.

Atsevišķas istabiņas (katra ar savu nosaukumu) romantikas cienītajiem varam izīrēt tikai darba dienās, vai svētdienas vakaros.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLaimes ligzda (Gasthäuser in Lettland) mehr Details   Bankettsäle mehr Details   Freizeitszentren, Komplexe mehr Details   Plätze für Hochzeitsfeiern mehr Details   Saunas mehr Details   Hotels und Unterkunft mehr Details      Doppelzimmer mehr Details      Zimmer für 3 Personen mehr Details      Zimmer für 3 Personen mehr Details      Zimmer für 4 Personen mehr Details      Doppelzimmer mehr Details      Zimmer für 4 Personen mehr Details   Vakara (Doppelzimmer) mehr Details   Mākoņu (Doppelzimmer) mehr Details   Stārķu (Doppelzimmer) mehr Details   Lielā rīta (Zimmer für 3 Personen) mehr DetailsFerienhäuser    Saulrieta (5-vietīgi numuri) mehr DetailsEinzelzimmer mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 116388
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 783967


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIADas Unternehmen beschäftigt sich mit der Herstellung von Denkmälern, Steingartenskulpturen und Innenarchitekturelementen.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Malvīne, Gasthaus
Malvīne, GasthausMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Visi banneri