Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vestiena***, viesnīca

Vestiena***, viesnīca

Viesnīca Vestiena, Vestiena, Vestienas pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4855
(+371) 29249318
(+371) 64828174
(+371) 64828174
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sertificēts Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas dalībnieks. Labiekārtotas istabas, sauna, karstais ūdens visu diennakti, duša, centrālapkure, ēdināšana, banketu galdi, SAT-TV, lauku pirts, galda spēles, biljards, kamīns, autostāvvieta. Līdz Gaiziņkalna slēpošanas trasēm 5 km. 2-vietīgas, 3-vietīgas un 4-vietīgas istabas, LUX, puslukss, apartamenti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (invalīdiem), ģimenes apartamenti, datorpakalpojumi (internets, e-pasts). Vestienas pagasta teritorijā atrodas 21 ezers. Kāls - lielākais, dziļākais un salām bagātākais ezers Vestienā. Trīs šī ezera salas ir botāniskais liegums. Brīnišķīgs ir Kaķīša (Viešūra) ezers ar vienreizējiem dabas skatiem un kristāldzidru ūdeni. Ilziņa ezers ir slavens ar savām nirstošajām salām - laiku pa laikam tās parādās ūdens virspusē. Lieliskas iespējas mūsu ezeru novadā paveras makšķerēšanas sporta cienītājiem. Laivu un telts noma, piknika vietas. Iespaidus bagātinās dažādi tūrisma maršruti. Cenu piedāvājums: Vienvietīgs numuriņš ar brokastīm.....13,- Ls Divvietīgs standarta numuriņš ar brokastīm.....21,- Ls Trīsvietīgs numuriņš ar brokastīm.....31,- Ls Četrvietīgs numuriņš ar brokastīm.....41,- Ls ½ lukss numuriņš ar brokastīm.....30,- Ls ½ lukss numuiņš ar bokastīm vienai personai.....22,- Ls Divistabu lukss numuriņš ar brokastīm 2 personām.....40,- Ls Papildu vieta.....7,- Ls Divvietīgs numuriņš uz nedēļu.....119,- Ls Sauna.....8,- Ls/h Atlaide 20% apmērā, sākot ar 3 dienu. Piedāvājam arī numuriņu personām ar īpašām vajadzībām. Studentiem, senioriem un grupām piedāvājam cenu atlaides. Iespējami norēķini ar bankas karti - VISA, Eurocard / Mastercard, VISA Electron, Maestro, Unikarte. Gaidīsim Jūs ciemos !
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   1-vietīgi numuri25 €    1-vietīgi lukss numuri40 €    2-vietīgi numuri35 € Skatīt vairāk   2-vietīgi lukss numuri50 € Skatīt vairāk   2-istabu lukss numuri65 €    3-vietīgi numuri52 €    4-vietīgi numuri70 € Skatīt vairāk   Papildus gultas vietas10 € Telpas konferencēm un semināriem Pirtis Skatīt vairākViesnīcas Saunas10 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 97309
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1661219


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Visi banneri