Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29569554
(+371) 27020830
(+371) 67167637
Juridiskais nosaukums : D.C.S., SIA
Reģistrācijas numurs : 40003802585
Juridiskā adrese : Maskavas iela 266 k-2 - 67, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

D.C.S. piedāvā:

Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Profesionāli krāvēji.
Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju.
Auto izvēle (1 - 8t, 1 - 55m3)
Starptautiskie pārvadājumi.
Atbildīga mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā ar mikroklimatu.
Piedāvājam iepakojuma materiālus.
Kastes, plēves. Muitas procedūras.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto kravu pārvadājumi Profesionāli krāvēji (Krāvēju pakalpojumi) Noliktavas, noliktavu pakalpojumi Biroju pārvākšanās serviss Pārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Iepakojuma materiāli Klavieru un flīģeļu pārvadāšana Mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā Mantu glabāšana Mēbeļu izjaukšana, salikšana, izvešana Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju (Autotransporta pakalpojumi) Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi Starptautiskie pārvietošanās pakalpojumi Mājas iedzīves, privāto mantu pārvadāšana Mantu pakošanas pakalpojumi Smagu priekšmetu pārcelšana Mēbeļu pārvietošana Sadzīves tehnikas transportēšana Noliktavas, noliktavu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26691
Meklēšanas rezultātos parādīts : 285238


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Visi banneri