Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DUNENSE, ādas aksesuāri

DUNENSE, ādas aksesuāri

1905. gada iela 7, 2. stāvs, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 29227936
Juridiskais nosaukums : KĀPIŅA
Reģistrācijas numurs : 45403015530
Juridiskā adrese : Lakstīgalu iela 4, Koknese, Aizkraukles novads, LV-5113
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Koknese ir Hanzas savienības pilsēta un jau senos laikos bijusi ievērojams tirdzniecības, atpūtas un amatniecības centrs.  Amatu centra saimniece Inese Kāpiņa ir ādas mākslinieciskās apstrādes meistare ar vairāk kā 30 gadu pieredzi. Turpinot seno arodu tradīcijas, ar vēlmi zināšanas par šo profesiju saglabāt un nodot tālāk citiem interesentiem un jaunākām paaudzēm, tapa amatu, atpūtas un mācību centrs "Mazā kāpa".

Amatu centrs un viesu nams atrodas Pērses upes krastā, dažu minūšu gājienā no Kokneses centra. Viesu namā ir semināru, izstāžu un banketa zāle, kamīnzāle, pirts, ērtas un moderni iekārtotas guļamistabas, kas piemērotas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Klāt pieguļošā teritorijā ir telšu, piknika un ugunskura vieta, plaša autostāvvieta (arī autobusiem).

Amatu centrs nodarbojas ar suvenīru un citu dabīgās ādas izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību, piedāvā ekskursijas ar līdzdarbošanos radošajā darbnīcā, uzņem jaunlaulātos, kā arī apmāca grupas dabīgās ādas mākslinieciskajā apstrādē.

Radošajās ekskursijās ietilpst:

  • iepazīstināšana ar darbnīcu, tās izstrādājumiem un tapšanas gaitu;
  • ādu apskate ar atjautības jautājumiem un balvu;
  • sava suvenīra izgatavošana;
  • tējas pauze;
  • ekskursijas pieejamas latviešu, krievu, angļu un vācu valodās.

Tuvākie apskates objekti: Kokneses parks un pilsdrupas, Likteņdārzs.

Piedāvātie izstrādājumi : - viesu grāmatas ādas vākos, - fotoalbumi, - dokumentu mapes, - ēdienkartes un naudas kārbiņas restorāniem un kafejnīcām - vizītkaršu un kredītkaršu maki, - pasu un laulību apliecības vāciņi, - piezīmju blociņi, plānotāji, - somas un portfeļi, - jostas, - prezentāciju dāvanas.

Visi darinājumi ir roku darbs! Pieņemam individuālus pasūtījumus. Dizains un makslinieciskais noformējums tiek izstrādāts atbilstoši klientu vēlmēm. Izstrādājumos iespējams iestrādāt pasūtītāja izraudzītu logotipu, manogrammas.

Mūsu produkciju var iegādāties vietās: - Amatu centrā "Mazā kāpa"- Egles tirdziņā Vecrīgā, Mazo monētu un Kaļķu ielas krustojumā, pie Rīgas Domes - gadatirgū Brīvdabas muzejā Rīgā (jūnija 1. ned.nogalē).

Pasūtījumus var veikt caur e-pastu vai telefonu, piegāde līdz Rīgai reizi nedēļā vai pa pastu,izsūtam arī pasta stacijās un pakomātos.


Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nams MAZĀ KĀPA (Naktsmītnes)40 - 45 € Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri45 € Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem    Viesību zāle+kamīnzāle (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākAmatniecība, amatnieki Skatīt vairāk   ZIEMASSVĒTKU radošā darbnīca (Radošās darbnīcas)7 € Skatīt vairāk   Izstādes, izstāžu rīkošana Skatīt vairāk   Ekskursijas ar līdzdarbošanos4 € Skatīt vairāk   Pieturvieta kāziniekiem (Kāzu svinības, kāzas)75 - 350 € Skatīt vairāk   Viesu grāmatas 43 - 60 € Skatīt vairāk   Ādas somas35 - 130 € Skatīt vairāk   Foto albumi20 - 85 € Skatīt vairāk      Ādas vāku foto albūmi    Kafejnīcu un restorānu aprīkojums       Ādas vāki35 - 50 € Skatīt vairāk      Rēķinu un naudas kārbiņas21 - 30 € Skatīt vairāk   Biroja piederumi Skatīt vairāk      Plānotāju vāki (Kalendāri, gada grāmatas)17 - 50 € Skatīt vairāk      Dokumentu mapes40 - 60 € Skatīt vairāk      Vizītkaršu albumi25 - 35 € Skatīt vairāk      Portatīvo datoru somas120 - 160 € Skatīt vairāk      Prezentreklāma4.5 - 20 € Skatīt vairāk      Portfeļi, diplomāti120 - 160 € Skatīt vairāk   Ādas jostas7.5 - 40 € Skatīt vairāk   Suvenīri    Suvenīru maisiņi no ādas6 - 25 € Skatīt vairāk   Grāmatzīmes4 - 6 € Skatīt vairāk   Atslēgu piekariņi2 - 4 € Skatīt vairākAksesuāri    Suvenīru grāmatiņas4 - 5 €    Atslēgu piekariņš    Rokassprādze    Rokassprādze dubultā Maki    Sieviešu naudas maks    Vīriešu naudas maks    Kosmētikas maks Jostas    Ādas josta    Ādas josta ar latviešu rakstiem    Ādas josta ar ugunskrustu Somas    Ādas somas    Ceļojuma soma    Jostas soma    Plecu soma    Portfelis (Portfeļi, diplomāti)    Mugursoma Dāvanas (Dāvanas)    Dāvanu komplekts    Dāvanu komplekts sievietei    Plānotāja vāks
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 185337
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1300395

Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Visi banneri