Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Restorer, SIA

Restorer, SIA

Krišjāņa Barona iela 32, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29100637
(+371) 67217384
Juridiskais nosaukums : RESTORER, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003813396
Juridiskā adrese : Krišjāņa Barona iela 32 - 18, Rīga, LV-1011
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

GLEZNU, GLEZNU RĀMJU UN SIENU GLEZNOJUMU
    RESTAURĀCIJAS STUDIJA

PROFESINĀLA RESTAURĀCIJA SENLAICĪGIEM UN LAIKMETĪGĀS MĀKSLAS DARBIEM

  • GLEZNAS EĻĻAS UN TEMPERAS TEHNIKĀ
  • IKONAS
  • SIENU GLEZNOJUMI DAŽĀDĀS TEHNIKĀS

GLEZNU DEKORATĪVO RĀMJU ATJAUNOŠANA UN RESTAURĀCIJA

  • ATJAUNOJAM IZTRŪKSTOŠOS VEIDOJUMU UN ORNAMENTU FRAGMENTUS
  • VEICAM ZELTĪŠANAS DARBUS AR LAPIŅU ZELTU
  • ATJAUNOJAM DAŽĀDUS RĀMJU KRĀSOJUMUS, TAJĀ SKAITĀ DĀRGMETĀLU ATDARINĀJUMU PĀRKLĀJUMUS (ZELTS, SUDRABS, BRONZA)
  • ATJAUNOJAM UN IZGATAVOJAM JAUNUS KOKA APKŠRĀMJUS GLEZNĀM

IZGATAVOJAM GLEZNU KOPIJAS

GLEZNU VĒSTURISKĀ IZPĒTE UN AUTORA NOTEIKŠANA

SAGATAVOJAM MĀKSLAS DARBU DOKUMENTĀCIJU (PASI)

VEIDOJAM SIENU GLEZNOJUMUS DAŽĀSĀS TEHNIKĀS UN STILOS

VEIDOJAM DEKORATĪVOS SIENU APMETUMUS - VENĒCIJAS APMETUMS

MŪSU SADARBĪBAS PARTNERI - Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas atestēti restauratori, LATVIJAS MĀKSLAS AKADĒMIJU BEIGUŠIE RESTAURATORI, LATVIJAS RESTAURATORU BIEDRĪBAS BIEDRI.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGleznu restaurators    Restaurācijas darbi Skatīt vairāk   Gleznu restaurācija    Gleznu lakošana    Gleznu konservācija, saglabāšana    Gleznu fotografēšana    Gleznu novērtēšana    Gleznu dokumentēšana    Gleznu labošana    Gleznu tīrīšana    Gleznas autora noteikšana Gleznu rāmji Skatīt vairāk   Glezenas rāmja restaurācija    Rāmju labošana    Gleznas rāmja apzeltīšana    Gleznu rāmju atjaunošana Sienu gleznojumi (Monumentālā glezniecība) Skatīt vairāk   sienu dekoratīvā apdare (Monumentālu gleznojumu restaurācija) Skatīt vairākGleznu kopijas Skatīt vairāk   Gleznu kopēšana Ikonu restaurācija    Ikonu labošana    Ikonu konservācija    Ikonu tīrīšana Eļļas gleznu restaurācija Interjera dizains
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34512
Meklēšanas rezultātos parādīts : 191752


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Visi banneri