Mākslas darbnīca Antīks

Apraksts

Mākslas darbnīca Antīks izveidojusies 2001. gadā vienā no senākajām Tukuma ēkām.Sākotnēji šeit bijis lūgšanu nams un arī patreiz namu ieskauj trīs konfesiju reliģiskās celtnes pašā Tukuma sirdī. Šobrīd šeit dzīvo un strādā divi mākslinieki Ingemāra un Leons, kuri vada mēbeļu restaurācijas un glezniecības darbnīcas.

Leons Čivlis restaurācijas darbu aizsācis darbojoties kā ādas apstrādes mākslinieks pēc Rīgas Poligrāfijas vidusskolas beigšanas. Studijas Igaunijas mākslas institūta metāla dizaina nodaļā, devušas pieredzi rotu izgatavošanā un metāla dizaina priekšmetu restaurācijā. Piedalījies Dagdas baznīcas vitrāžu restaurācijā, Krāslavas baznīcas un Maltas baznīcas koka interjera restaurācijā. Aktīvu izstāžu darbību mākslinieks aizsāk 2000.gadā Rīgas galerijā "M6", kur parāda ādā ievilktas pudeles un metāla dizaina priekšmetus. Restaurētas mēbeles tika izstādītas 2004.gadā Tukuma mākslas galerijā "Durvis". Mākslinieks sadarbojas ar Jaunpils muzeju. 2005.gadā darbnīca prezentējas arī izstādē "Māja un dzīvoklis" Rīgā,Ķīpsalas izstāžu zālē. Šobrīd darbnīcā var pasūtīt restaurāciju un remontu mēbelēm, kas gatavotas pirms 1950.gada, mēbeļu apgleznošanu un jaunu mēbeļu izgatavošanu ar antīkām detaļām.

Gleznotāja Ingemāra Treija ir gleznošanas un kompozīcijas skolotāja Māras Muižnieces Rīgas Mākslas skolā, vada gleznošanas studiju Tukumā , veic glezniecības pasūtījumus un radoši strādā. Gleznotājas Mātestēvs Fricis Zandbergs bijis gleznotājs. Māsas: Linda Treija - gleznotāja, Juta Treija - tekstilmāksliniece. Beigusi JRRMV (1980), LVMA Monumentālās glezn. nod. (1990); diplomd. - "Viļņi" (vad. I. Zariņš). Izstādēs piedalās kopš 1985. Mākslinieku savienības biedre kopš 1992. Personālizstāde "Atspulgi" Aizrobežu Mākslas muzejā Rīgā (1998). Nozīmīgākās grupu izst.,: "Daugavas mezgli zīdā un audeklā" Jelgavā, Tukumā, Dolē, Valkā (1994, kopā ar L. un J. Treiju), 1999, "Ūdens - karstie avoti, aukstais malks",Rīgā( kopā ar L. un J. Treiju, L. Čivli). Gleznojusi figurālas un abstraktas kompozīcijas, izmantojot eļļas tehniku ("Ieelpojiet", "Saules apmirdzētie", "Ilūzijas", visas 1998). Tušas zīmējumos atveidojusi alegoriskus pilsētas tēlus. Zīmējumu izstāde "Madonna?" 2003. I. Putniņas galerijā Rīgā. Darbojusies monumentālajā glezniecībā (Rīgā - iekšpagalma gleznojums "Viduslaiku Rīga" un interjers restorānā "Livonija" Meistaru ielā 21; sienas gleznojums foajē (Lāčplēša ielā 1, a/s "Retro Print" Mūkusalas ielā 1). 2008.gadā personālizstāde „Uz jumta kores” Tukuma mākslas muzejā. Darbnīcā var pasūtīt gleznas, tušas zīmējumus un grāmatu ilustrācijas, Apgleznotas mēbeles, Apgūt glezniecības pamatus mākslas studijā. Pasūtīt interjera dizainu, Skatlogu noformēšanu; Apgleznotus zīdus un mākslas priekšmetus.2016.gadā izveidojas studija  "'Krāsmute"" , kurā gleznošanu apgūst vai papildina savu meistarību Rīdzinieki.pēdējās izstādes-2014.gadā- Jūrmalas pilsētas muzejā "" Saules meitas ""; Galerijā Durvis, Tukumā 2017.gadā " Jo dziļāk mežā, jo vairāk koku".

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 85848
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 443805
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Kliģi, atpūtas komplekss
    Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
    Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
    Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
    Gundega-E, SIA
    Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
    Improvement, SIA
    Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
    Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
    Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
    Bieriņi, lauku māja
    Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
    Embūtes muiža, viesu māja
    Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
    Villa Avoti, viesu nams
    Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma