Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Svētku mode, šūšanas salons

Svētku mode, šūšanas salons

Stacijas iela 1, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 25415766
(+371) 65161102
Juridiskais nosaukums : Svētku Mode, IK
Reģistrācijas numurs : 50002150901
Juridiskā adrese : Indrānu iela 8 - 26, Koknese, Aizkraukles novads, LV-5113
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Šūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē. Ar saviem klientiem tiekas saskaņā ar klientu vēlmēm Koknesē, Rīgā un citviet Latvijā. Pieredzējušais Svētku mode kolektīvs darinās tērpus tieši Jums, ievērojot klientu vēlmes, aktualitātes modes tendencēm.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŠūšana, šūšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Apģērbu izgatavošana, šūšana       Apģērbi Skatīt vairāk      Blūzes       Svārki       Žaketes       Mēteļi       Kāzu kleitas, līgavu tērpi       Svētku tērpi       Uzvalku šūšana       Bikses       Apģērbu šūšana pēc individuāla pasūtījuma (Šūšana, šūšanas pakalpojumi) Skatīt vairāk      Dekoratīvu elementu un aksesuāru izgatavošana (Šūšana, šūšanas pakalpojumi) Pogu apvilkšana Apģērbu labošana, remonts
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 39923
Meklēšanas rezultātos parādīts : 374174


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Visi banneri